SIRIS-tv zendt op maandagavond 8 en dinsdagochtend 9 april filmpjes uit, die afgelopen dagen gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

NWC kampioen

NWC uit Asten keert na één jaar afwezigheid terug in de tweede klasse. De ploeg van trainer Roel Nabuurs verpulverde Laar op eigen veld met 9-0 en omdat de resultaten op de andere velden in Astens voordeel waren, werd het kampioenschap in klasse 3C vervroegd een feit. SIRIS-tv sprak na de kampioenswedstrijd met enkele feestvierders.

Paaseieren verven

Pasen komt er aan en dan komt er in menig huishouden een gekleurd paasei op tafel. Grote kans dat dit ei in Ospel geverfd is. Bij Eivo, Eierververij Ospel, de grootste, professionele eierververij van Nederland. Jaarlijks rollen er in deze voormalige kippenstal aan de Kampersweg tientallen miljoenen gekleurde eieren van de band. Op zaterdag 6 april hield de eierververij een open dag, waar opvallend veel Somerenaren op af kwamen.

Asten Nu - Centrumontwikkeling en verkeersstromen

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de inloopavond over de ontwikkeling van het centrum van Asten en de gevolgen daarvan voor de verkeersstromen. Deze inloopavond is op donderdag 11 april in het gemeentehuis. Wethouder Henk van Moorsel en wethouder Theo Martens geven tekst en uitleg.

Deel 2:

Nieuwe wijkagent Dirk Lingg

Someren-Dorp heeft een nieuwe wijkagent, Dirk Lingg. Hij is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen Someren-Dorp. Wat dat allemaal inhoudt, dat vertelt Dirk Lingg zelf.

Leef Sportief & Creatief op De Horizon

Op dinsdag 2 april werden in Someren en Asten de boekjes ‘Leef Sportief en Creatief’ uitgedeeld. Dat gebeurde door de Stichting Sport- en Cultuurimpuls uit Asten. Hockeyer Mink van der Weerden en Ralf Seuntjens, voetballer bij VVV Venlo, ondersteunden het project met het uitdelen van de boekjes en deelname aan een vragenronde.


Trefwoorden: vandaag op tv siris-tv
Geplaatst

maandag 08 april 2019 | 16.32 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 09 april 2019 | 18.45 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub