Sven Versteeg in SIRIS-VerzoekExpress

Zanger Sven Versteeg is op maandag 15 april te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Sven komt tussen 20.00 en 22.00 uur zijn nieuwe single ‘Liever de liefste’ promoten.

Sven Versteeg wordt in Amsterdam en omstreken het meest geboekt, maar sinds een jaar staat hij ook op diverse podia in het gehele land. Op 22 maart verscheen zijn nieuwe single ‘Liever de liefste’.

Het is de eerste productie van de 22-jarige zanger uit Diemen die op het toonaangevende label Cornelis Music wordt uitgebracht. Voor de tekst en muziek zijn Billy Dans, Mark Pattiapon en Hansen Tomas verantwoordelijk. De opname vond plaats in de studio van Billy Dans.

'‘Het liedje kreeg ik onlangs aangeboden. Billy is een goede vriend van mij en hij was ervan overtuigd dat dit wel iets voor mij was. Ik vond het perfect bij mij passen. We hebben het opgenomen met allemaal live instrumenten die door gerenommeerde muzikanten zijn ingespeeld, waaronder Jimmy van den Nieuwenhuizen, Jochem Fluitsma, Jan Wessels, Hans Tomassen en Kirsten Michel. Voor de mix werd Hans van Vondelen ingehuurd. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat'', aldus Sven.


Trefwoorden: siris-verzoekexpress verzoekexpress sven versteeg piet berkers Willy Berkers
Geplaatst

vrijdag 12 april 2019 | 07.12 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 12 april 2019 | 15.21 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub