Giel Londeman (30) uit Someren heeft op zondag 14 april de tweede plaats behaald op het NK Bodybuilding in Apeldoorn.

De gewichtsklasse tot 90 kilo, waarin Giel deelnam, kende een sterk spelersveld. Toch bleek al tijdens de eerste ronde dat hij een van de favorieten voor de titel was. Na een eerste line-up werd hij nogmaals samen met twee andere deelnemers gevraagd opnieuw voor de tienkoppige jury te poseren.

Hierna volgde een tweede ronde die bestond uit een individuele poseersessie op muziek. Ook hier gooide Giel hoge ogen. Nu was het wachten op de uitslag.

Alle deelnemers uit de categorie tot 90 kilo verschenen opnieuw op het podium, waarna de top 5 bekend werd gemaakt. De spanning was om te snijden toen Giel de laatste plek in deze top 5 wist te bemachtigen. Vervolgens werden de kandidaten een voor een naar voren geroepen en bleek Giel bij de laatste twee te zitten. Hij greep helaas net naast de titel, maar is zeer tevreden met zijn tweede plaats. "De concurrentie was sterk, maar dit is een mooi resultaat en een beloning voor het harde werken, ook van mijn team."

Na een voorbereiding van een half jaar is de eigenaar van 2B Fit in Mierlo vastberaden volgend jaar de hoogste trede van het erepodium te bereiken.


Trefwoorden: 2b fit giel londeman
Geplaatst

dinsdag 16 april 2019 | 15.27 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 17 april 2019 | 16.34 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub