Directeur Peelgemeenten vertrekt

Nawelle Sabir stopt per 1 juli met haar functie als algemeen directeur van Peelgemeenten.

“Na drie jaar gewerkt te hebben voor gemeentelijke organisaties binnen het sociaal domein, volg ik mijn hart en ga ik weer terug naar de zorg. Daar kan ik meer voelbaar en direct het verschil maken voor kwetsbare groepen”. Dit gaat Sabir doen als directeur zorg en innovatie bij Vitalis Zorggroep.

Sinds april 2018 was Nawelle Sabir algemeen directeur bij Peelgemeenten. “Ik kijk terug op een jaar waarin de medewerkers veel werk hebben verzet en daarmee de gemeenten in de Peelregio hebben ontzorgd. Ik ben er trots op dat de organisatie nu echt staat als een huis. De dienstverlening naar burgers verloopt goed en is van kwalitatief hoog niveau. Ook de inkoopsamenwerking in de regio verloopt voorspoedig. Afgelopen jaar hebben we veel bereikt op dit vlak. Ook hebben we met tegenslagen te kampen gehad. Zoals het onverwacht moeten invoeren van een nieuw systeem waarop de gehele dienstverlening naar inwoners en zorgaanbieders draait. Ik durf wel te stellen dat inwoners hier nauwelijks iets van hebben gemerkt. Dit kenmerkt de kracht van de organisatie.”

Hilko Mak, voorzitter van de Peelgemeenten, vindt het jammer dat ze weg gaat: “Nawelle Sabir heeft afgelopen jaar veel voor de Peelgemeenten betekend”.

Na de zomer start er een wervingsprocedure voor een nieuwe algemeen directeur.

In de tussentijd wordt de functie tijdelijk ingevuld.


Trefwoorden: vitalis zorggroep nawelle sabir
Geplaatst

donderdag 18 april 2019 | 11.01 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 19 april 2019 | 10.27 uur

Auteur

Erik Bukkems


businessclub