SIRIS-tv zendt op donderdagavond 25 en vrijdagochtend 26 april filmpjes uit, die afgelopen dagen gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Magistrale vijfde Passion Heusden

Op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 april werd in de H. Antonius van Paduakerk van Heusden voor de vijfde keer het lijdensverhaal van Jezus vertolkt in de Passion Heusden. U ziet een compilatie van de Passion.

Passion Heusden

Op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 april werd in de H. Antonius van Paduakerk van Heusden voor de vijfde keer het lijdensverhaal van Jezus vertolkt in de Passion Heusden. Het publiek genoot op alle drie de avonden van de opvoering. Regisseur Jolande van den Boomen, samensteller en verteller Jack Swaanen en bestuursleden Tonnie Klein Zieverink en Wim van Bussel vertellen over deze fantastische Passion.

Gemeentenieuws - Nieuw seizoen zwembad De Diepsteeckel

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor openluchtzwembad De Diepsteeckel dat al voor Pasen is opengegaan. Wethouder Guido Schoolmeesters en bedrijfsleider René van Haandel blikken vooruit op het nieuwe zwemseizoen. 

Lente 2019

Het is lente. Ieder jaar maken de SIRIS-stagiaires een filmpje over de lente. Dit keer ging Jamy Sprenkels samen met Elise Kuijpers op pad.

Deel 2:

20e Motorische Demodagen

Vriendenclub De Krum hield tijdens de paasdagen voor de 20e keer de Motorische Demo-Dagen, de enige tractorshow van Zuidoost-Brabant, op het showterrein aan de Heesakkerweg in Asten.

Nieuwe plannen klooster Asten

De gemeenteraad van Asten heeft besloten dat het nieuwe gemeenschapshuis op de plek van De Klepel zal komen te staan. Dit houdt in dat het Heilig Hart klooster aan de Wilhelminastraat, dat lange tijd een reëel alternatief voor het gemeenschapshuis was, een andere bestemming zal krijgen. Stichting Kloostergedachte Asten, de huidige eigenaar van het klooster, belegde op donderdag 18 april een bijeenkomst waar de plannen met het klooster bekend werden gemaakt. Peter van den Akker en Jeroen van der Ingh vertellen wat de plannen zijn.

Opening tegelshowroom Loomans

Op maandag 1 april heeft tegelhandel Loomans een nieuwe tegelshowroom geopend op de locatie Ambachten 6a in Someren. Op vrijdag 19 april was de officiële opening.

De rotonde ligt er

De rotonde op de Heesakkerweg in Asten ligt er. Dat betekent niet dat er al auto's overheen kunnen.

Gemeentenieuws - Aanpak waterproblematiek Someren-Noord

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de aanpak van de waterproblematiek in Someren-Noord. Wethouder Louis Swinkels geeft tekst en uitleg.

Geplaatst

donderdag 25 april 2019 | 12.51 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 27 april 2019 | 18.08 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub