SIRIS-tv zendt op zaterdag 27 en zondag 28 april het weekoverzicht uit, een overzicht van de filmpjes die afgelopen week uitgezonden zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Uitnodiging voor lintjesregen

De uitreiking van de koninklijke onderscheidingen in de gemeente Someren ging op vrijdag 26 april anders dan in andere jaren. Burgemeester Dilia Blok ging naar zes inwoners van Someren en Lierop toe om aan hen een uitnodiging te overhandigen om naar het gemeentehuis te komen. Gemeentebode Theo van Heugten bracht de burgemeester in een flitsend oranje autootje naar de desbetreffende adressen.

Magistrale vijfde Passion Heusden

Op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 april werd in de H. Antonius van Paduakerk van Heusden voor de vijfde keer het lijdensverhaal van Jezus vertolkt in de Passion Heusden. U ziet een compilatie van de Passion.

Passion Heusden

Op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 april werd in de H. Antonius van Paduakerk van Heusden voor de vijfde keer het lijdensverhaal van Jezus vertolkt in de Passion Heusden. Het publiek genoot op alle drie de avonden van de opvoering. Regisseur Jolande van den Boomen, samensteller en verteller Jack Swaanen en bestuursleden Tonnie Klein Zieverink en Wim van Bussel vertellen over deze fantastische Passion.

20e Motorische Demodagen

Vriendenclub De Krum hield tijdens de paasdagen voor de 20e keer de Motorische Demo-Dagen, de enige tractorshow van Zuidoost-Brabant, op het showterrein aan de Heesakkerweg in Asten.

Gemeentenieuws - Nieuw seizoen zwembad De Diepsteeckel

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor openluchtzwembad De Diepsteeckel dat al voor Pasen is opengegaan. Wethouder Guido Schoolmeesters en bedrijfsleider René van Haandel blikken vooruit op het nieuwe zwemseizoen. 

Deel 2:

Fokko Keun Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Fokko Keun uit Someren ontving op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Dilia Blok reikte de onderscheiding aan Fokko uit tijdens de jaarlijkse lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Broer Hilverda Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Broer Hilverda uit Someren ontving op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Dilia Blok reikte het lintje aan Broer uit tijdens de lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Koninklijke onderscheiding voor Toon van de Ven

Toon van de Ven uit Ommel ontving op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Hubert Vos reikte het lintje aan Toon uit in De Pelgrim.

Koninklijke onderscheiding voor Martien Waals

Martien Waals uit Heusden ontving op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Hubert Vos reikte het lintje aan Martien uit bij hem thuis.

NWC Kampioen - wedstrijd tegen Helden

NWC uit Asten heeft op zaterdag 20 april de thuiswedstrijd tegen Helden op imponerende wijze gewonnen. De ploeg van trainer Roel Nabuurs boekte een 8-0 zege op de onmachtige bezoekers, waardoor de feestavond op een sfeervol sportpark ’t Root van extra glans werd voorzien.

Vooruitblik op de Meimaand in Ommel

De Meimaand-Mariamaand komt er aan en dat betekent dat ze in bedevaartsoord Ommel een drukke tijd tegemoet gaan. Kapelaan Van Overbeek vertelt over deze bijzondere maand.

De rotonde ligt er

De rotonde op de Heesakkerweg in Asten ligt er. Dat betekent niet dat er al auto's overheen kunnen.

Gemeentenieuws - Aanpak waterproblematiek Someren-Noord

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de aanpak van de waterproblematiek in Someren-Noord. Wethouder Louis Swinkels geeft tekst en uitleg.

Loomans Launch Party

Op vrijdag 19 april vond de officiële opening plaats van de nieuwe tegelshowroom van Tegelhandel Loomans aan de Ambachten 6a in Someren. U ziet een filmpje van de Loomans Launch Party.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht siris-tv weekoverzicht
Geplaatst

zaterdag 27 april 2019 | 19.47 uur

Laatst gewijzigd

maandag 29 april 2019 | 14.47 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub