SIRIS-tv zendt op maandagavond 29 en dinsdagochtend 30 april filmpjes uit, die afgelopen dagen gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Vloggers voor Vrijheid-aflevering 1

Het ergste van al die tijd dat ik daar geweest ben: een mensenleven telt niet’. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar toch was dit de realiteit van oorlogsveteraan Nico. Hij gaat het gesprek aan met Jelle Kuepers over zijn ervaringen.

NWC Kampioen - wedstrijd tegen Helden

NWC uit Asten heeft op zaterdag 20 april de thuiswedstrijd tegen Helden op imponerende wijze gewonnen. De ploeg van trainer Roel Nabuurs boekte een 8-0 zege op de onmachtige bezoekers, waardoor de feestavond op een sfeervol sportpark ’t Root van extra glans werd voorzien.

Vooruitblik op de Meimaand in Ommel

De Meimaand-Mariamaand komt er aan en dat betekent dat ze in bedevaartsoord Ommel een drukke tijd tegemoet gaan. Kapelaan Van Overbeek vertelt over deze bijzondere maand.

De rotonde ligt er

De rotonde op de Heesakkerweg in Asten ligt er. Dat betekent niet dat er al auto's overheen kunnen.

Loomans Launch Party

Op vrijdag 19 april vond de officiële opening plaats van de nieuwe tegelshowroom van Tegelhandel Loomans aan de Ambachten 6a in Someren. U ziet een filmpje van de Loomans Launch Party.

Gemeentenieuws - Nieuw seizoen zwembad De Diepsteeckel

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor openluchtzwembad De Diepsteeckel dat al voor Pasen is opengegaan. Wethouder Guido Schoolmeesters en bedrijfsleider René van Haandel blikken vooruit op het nieuwe zwemseizoen. 

Deel 2:

Uitnodiging voor lintjesregen

De uitreiking van de koninklijke onderscheidingen in de gemeente Someren ging op vrijdag 26 april anders dan in andere jaren. Burgemeester Dilia Blok ging naar zes inwoners van Someren en Lierop toe om aan hen een uitnodiging te overhandigen om naar het gemeentehuis te komen. Gemeentebode Theo van Heugten bracht de burgemeester in een flitsend oranje autootje naar de desbetreffende adressen.

Martien Kusters Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Martien Kusters uit Lierop kreeg op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau opgespeld. Burgemeester Dilia Blok reikte het lintje aan Martien uit tijdens de lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Frans van Eijk Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Frans van Eijk uit Someren ontving op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Dilia Blok reikte de versierselen aan Frans uit tijdens de lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Fokko Keun Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Fokko Keun uit Someren ontving op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Dilia Blok reikte de onderscheiding aan Fokko uit tijdens de jaarlijkse lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Riky Peeters-van der Schouw Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Riky Peeters-van der Schouw uit Lierop ontving op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Dilia Blok reikte de ondercheiding aan Riky uit tijdens de lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Joost van den Heuvel Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Joost van den Heuvel uit Someren ontving op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Dilia Blok reikte het lintje aan Joost uit tijdens de jaarlijkse lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Broer Hilverda Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Broer Hilverda uit Someren ontving op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Dilia Blok reikte het lintje aan Broer uit tijdens de lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Koninklijke onderscheiding voor Toon van de Ven

Toon van de Ven uit Ommel ontving op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Hubert Vos reikte het lintje aan Toon uit in De Pelgrim.

Koninklijke onderscheiding voor Martien Waals

Martien Waals uit Heusden ontving op vrijdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Hubert Vos reikte het lintje aan Martien uit bij hem thuis.


Trefwoorden: siris-tv vandaag op tv
Geplaatst

maandag 29 april 2019 | 15.47 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 01 mei 2019 | 15.15 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub