De verkiezing van de Somerense Ondernemer van het Jaar is een initiatief van Ondernemers Vereniging Someren (OVS) en wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd.

OVS stelt zich ten doel om iedere drie jaar een verkiezing voor de Somerense Ondernemer van het Jaar te organiseren en hiermee de aandacht te vestigen op het ondernemen, in de breedste zin van het woord, en inspiratie te geven aan allen die op dit terrein werkzaam zijn.

In 2007 won Tomatenkwekerij De Driemaster de eerste titel. In 2010 ging de prijs naar Vendrig Transport en in 2013 waren het de gebroeders Wijlaars van Edumar Metaalbewerking die de trofee in ontvangst mochten nemen. De laatste winnaar, in 2016, was Meeuws-Verspeek Uitvaartverzorging.

Op dinsdag 7 mei werd in De Ruchte de aftrap gegeven voor de aanmeldingscampagne.

Ondernemers worden persoonlijk benaderd met de vraag om de onderneming van hun keuze aan te melden.

Ook de inwoners van Someren kunnen bedrijven en winkels aanmelden via https://www.ovs.nl/nomineer-somerense-ondernemers-jaar/

Een kandidaat aanmelden kan tot 31 mei.

Op woensdag 12 juni maakt de vakjury de drie genomineerden bekend.

De vakjury bestaat uit Eduard Wijlaars van Edumar en winnaar 2013, Frank Meeuws van Meeuws-Verspeek Uitvaartverzorging en winnaar 2016, Wil van Roosmalen van Stichting Someren Natuurlijk en Henk-Jan Heling, ondernemer in Helmond.

De finaleavond van de Somerense Ondernemer van het Jaar 2019 is op vrijdag 8 november in De Ruchte in Someren.


Trefwoorden: somerense ondernemer van het jaar ondernemers vereniging someren ovs
Geplaatst

woensdag 08 mei 2019 | 13.46 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 08 mei 2019 | 15.32 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub