Informatie- en aanmeldavond ROC Ter AA Helmond

ROC Ter AA houdt op donderdag 23 mei een info- en aanmeldavond.

Voor alle belangstellenden is de hoofdlocatie Keizerin Marialaan 2 in Helmond geopen van 18.30 tot 20.30 uur.

Tijdens de info- en aanmeldavond kunnen toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden nogmaals bekijken welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA hebben.

Docenten van alle MBO-colleges van ROC Ter AA (Bouw & Design, Business, Dienstverlening, ICT, Onderwijs & Kinderopvang, Techniek & Technologie, Zorg & Welzijn), Entreeopleidingen, VAVO en Volwasseneneducatie zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Een opleiding bij ROC Ter AA Helmond is een goede keuze. ROC Ter AA is het derde hoogst genoteerde ROC van Nederland, zo blijkt uit de Keuzegids MBO 2018 én 2019. De Keuzegids beschrijft, vergelijkt en beoordeelt het opleidingenaanbod van álle Nederlandse mbo-scholen. Er wordt daarbij vooral gekeken naar het oordeel van studenten, het studiesucces (DUO) en de bevindingen van de Onderwijsinspectie.

De meeste colleges van ROC Ter AA scoren erg goed in de gids. Bovendien mogen alle Bouwopleidingen (13 opleidingen), alle opleidingen Welzijn (4 opleidingen), opleidingen ICT (3 opleidingen), de opleiding Particulier beveiliger én Mbo-verpleegkundige zich Topopleiding 2019 noemen.

Met een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo ben je toelaatbaar op het mbo. Een mbo-opleiding is een goed alternatief wanneer havo net iets te hoog gegrepen blijkt.

Voor toekomstige studenten is het mogelijk om zich tijdens de info- en aanmeldavond direct aan te melden voor een opleiding.


Trefwoorden: roc ter aa
Geplaatst

dinsdag 14 mei 2019 | 14.40 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 23 mei 2019 | 19.39 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub