Vandaag op SIRIS-tvSIRIS-tv zendt op zaterdag 11 en zondag 12 mei het weekoverzicht uit met filmpjes, die afgelopen week gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Varendonck College presenteert ontwerp locatie Asten

Op maandag 13 mei presenteerde het Varendonck College in Asten het definitieve ontwerp voor de renovatie van het college aan de Beatrixlaan in Asten. Na de presentatie gaven wethouder Theo Martens en rector Irma van Nieuwenhuijsen samen het startsein voor de renovatie.

Nieuwe vaste medewerker bij SIRIS

Sinds dinsdag 14 mei heeft de lokale media-instelling SIRIS een vaste betaalde medewerker erbij. En dat is Elise Kuijpers, die eerder al stage liep bij de omroep van Asten en Someren. Het arbeidscontract werd in de studio ondertekend.

Gemeentenieuws Someren - Woningbouwproject Goede Vaart

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de aanpak van het nieuwe woningproject Goede Vaart op ’t Vaartje in Someren-Eind. Het is nog niet zover, maar wij gingen er al een kijkje nemen. Wethouder Guido Schoolmeesters, projectbegeleider Yvan Vavier en drie jongeren, die daar wel willen wonen, geven tekst en uitleg.

Deel 2:

Big Truck Trophy 2019

Zaterdag 11 en zondag 12 mei vond in Asten de derde Big Truck Trophy plaats. Op het terrein van Truckstop Truck-Inn Nobis aan de Nobisweg, de thuisbasis van de Big Truckshop A67, waren special painttrucks te zien uit binnen- en buitenland.

Ondertekenen koopovereenkomst Postcoderoosproject Someren

Op sporthal De Postel in Someren zijn 294 nieuwe zonnepanelen geplaatst. In samenwerking met de gemeente Someren draagt energiecoöperatie ZummerePower deze panelen over aan een twintigtal burgers van Someren door middel van een zogenaamd postcoderoosproject. De ondertekening van de koopovereenkomst vond op woensdag 15 mei plaats in gemeenschapshuis De Weijers in Someren-Noord.

Asten Nu - Asten maakt verkeersveiligheid zichtbaar

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor het project ‘Asten maakt verkeersveiligheid zichtbaar’. Wethouder Theo Martens en Jan van Schijndel van Van Schijndel Advies geven tekst en uitleg.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 17 mei 2019 | 17.07 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 21 mei 2019 | 21.34 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub