Studenten ROC Ter AA on stage voor goed doel

Op woensdag 29 mei vindt voor de tiende keer Festival Kabaal plaats.

Ruim dertig studenten en docenten van ROC Ter AA gaan ‘on stage’ in De Cacaofabriek in Helmond. Voor de sfeer én voor het goede doel.

Festival Kabaal begint om 19.00 uur met een avondvullende programma met onder meer pop, hiphop, rap, moderne dans, lieve liedjes, pencak silat, een act van een dragqueen en nog veel meer. Zo zullen Anne van Haandel en Diedrik Munsters (Lierop) het nummer ‘Always remember us this way’ van Lady Gaga uit de film 'A star is born' zingen.

Dj Spinn’m en dj KSSLS sluiten de avond af met dansbare grooves.

Het festival biedt naast een goedgevuld muziekprogramma ook een Kabaal-bbq met keuze uit een uitgebreide bbq-buffet. Van 17.30 tot 19.00 uur is het mogelijk om hiervan te genieten op het terras van De Cacaofabriek. Je steunt hiermee ook meteen het goede doel: Inloophuis De Cirkel.

nloophuis De Cirkel is een plek voor mensen die zelf óf in hun gezin te maken hebben met kanker. Om een kop koffie te drinken en met elkaar te praten of om aan een activiteit of workshop mee te doen. Het Inloophuis heeft nu vooral oudere bezoekers, maar wil ook een ruimte voor jeugd gaan inrichten. 

Festival Kabaal start op woensdag 29 mei om 19.00 uur.

Voor € 3,50 koop je je toegangsbandje bij alle locaties van ROC Ter AA in de voorverkoop of op woensdag 29 mei bij De Cacaofabriek voor € 4.

De bbq-toegangsbandjes zijn € 20, inclusief toegang tot de popzaal.

Meer info: kabaal.roc-teraa.nl of op facebook.com/kabaalrocteraa


Trefwoorden: inloophuis de cirkel roc ter aa roc ter aa helmond kabaal kabaal festival cacaofabriek diedrik munsters
Geplaatst

dinsdag 21 mei 2019 | 11.47 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 30 mei 2019 | 08.13 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub