SIRIS-tv zendt op woensdagavond 22 en donderdagochtend 23 mei filmpjes uit, die afgelopen dagen gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Start Avond4daagse Asten

Op maandag 20 mei ging in Asten de tweede Avond4daagse van start met meer deelnemers dan vorig jaar.

Grote Maria- en Gildenprocessie in Ommel

Op zondag 19 mei trok de grote Mariaprocessie door de kom van Ommel. Deze stoet van het Rijke Roomse Leven trok veel bekijks.

Eerste Lierupse Neutje

Mannenkoor A Capella uit Lierop introduceerde op zondag 19 mei het eerste Lierupse Neutje. Het eerste kruikje werd tijdens de jaarmarkt van Lierop aangeboden door voorzitter Klaas Wubs van A Capella aan pastoor Jan Zwirs en koster Jan Kuijpers.

Gemeentenieuws Someren - Woningbouwproject Goede Vaart

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de aanpak van het nieuwe woningproject Goede Vaart op ’t Vaartje in Someren-Eind. Het is nog niet zover, maar wij gingen er al een kijkje nemen. Wethouder Guido Schoolmeesters, projectbegeleider Yvan Vavier en drie jongeren, die daar wel willen wonen, geven tekst en uitleg.

Deel 2:

Toine Manders kandidaat Europees Parlement

Op donderdag 23 mei zijn de Europese Verkiezingen. De gemeenten Asten en Someren kennen één kandidaat en dat is Toine Manders uit Asten-Heusden. Toine is lijsttrekker van de partij 50Plus.

Grote jaarmarkt in Lierop

Mannenkoor A Capella hield op zondag 19 mei een grote jaarmarkt in het centrum van Lierop. Ook door het mooie weer kwamen daar veel mensen op af.

Goede Doelenweek Asten, Heusden en Ommel

Voor het zesde jaar worden in Asten de collectes van dertien goede doelen gezamenlijk uitgevoerd. Voor de inwoners van de gemeente Asten betekent dit dat er ook in 2019 door deze fondsen niet apart gecollecteerd wordt.

Ondertekening convenant verruiming sluitingstijd horeca

Op 9 februari heeft de Astense gemeenteraad middels een initiatiefvoorstel het College van B & W opdracht gegeven tot het initiëren van een pilot met betrekking tot verruiming van de sluitingstijden van de natte horeca met 1 uur. Inmiddels is een convenant opgesteld. Dit convenant werd donderdag 16 mei getekend door wethouder Henk van Moorsel en vertegenwoordigers van de horeca.


Trefwoorden: siris-tv vandaag op siris-tv
Geplaatst

woensdag 22 mei 2019 | 19.51 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 23 mei 2019 | 20.00 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub