Drukkerij Claessens in Someren verkoopt per 1 juni de activiteiten aan branchegenoot Drukkerij SNEP in Eindhoven.

Drukkerij Claessens is al ruim 39 jaar producent van hoogwaardig, professioneel drukwerk en staat goed bekend in de regio. Voor Drukkerij SNEP past de overname binnen de strategie om totaalaanbieder te zijn voor grafische producties in de meest brede zin.

“Het werd tijd om het stokje over te dragen” aldus Hans Claessens. ”We hebben gezocht naar een partij die de continuïteit van het bedrijf kan waarborgen voor onze klanten en waarbij onze medewerkers, waar we zo trots op zijn, in een veilige haven terecht zouden komen”. Die partij hebben we gevonden in SNEP. “Het voelt niet als een overname, veel meer als een bundeling van krachten. We sluiten naadloos op elkaar aan”.

Er zal de komende tijd niet zichtbaar veel veranderen. De naam Claessens blijft bestaan, het team blijft intact en ook Hans en Hanny Claessens zullen op dezelfde manier betrokken blijven bij de organisatie als voorheen.

“Met deze overname gaan we samen vooral profiteren van de grotere capaciteit, de samenwerking en het delen van kennis”, zegt SNEP-directeur Ronald Snep. “Wij willen voor onze klanten een totaalaanbieder zijn met oplossingen op het gebied van drukwerk en vrijwel alle overige grafische vraagstukken. Niet alleen onze capaciteit voor digitaal drukwerk verdubbelt, ook als het gaat om speciaal drukwerk kunnen we nu een specialiteit van Claessens aan het SNEP-portfolio toevoegen”.

SNEP zal in totaal, na de overname van Drukkerij Claessens, werk bieden aan ca. veertig medewerkers.


Trefwoorden: overname drukkerij snep drukkerij claessens
Geplaatst

maandag 27 mei 2019 | 07.00 uur

Laatst gewijzigd

maandag 27 mei 2019 | 09.05 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub