Ook de laatste competitiewedstrijd leverde SV Someren geen punten op.

Voetballend was Wilhelmina’08 de betere ploeg, maar de aanvallers van Wilhelmina hadden te maken met doelman Maarten Werts.

De doelman moest twee keer capituleren, maar hij redde wel een dozijn kansen en hield Someren zo in de wedstrijd.

In de eerste tien minuten gebeurde er weinig. In de 12e minuut was Someren voor het eerst bij het doel van Wilhelmina’08. Een voorzet van Justin Hoeben werd door Koen de Louw met zijn hak ingeschoten, maar de bal belandde in handen van doelman Sven Swakhoven.

Daarna kwam buitenspeler Aimane M’rabet Eloued in beeld. Binnen enkele minuten kreeg hij drie grote kansen om de score te openen, maar de Somerense doelman wilde hier niet aan meewerken. Toch was het deze speler die scoorde in de 17e minuut. Hij onderschepte een breedtebal in de verdediging van Someren en liet de 0-1 aantekenen. In de eerste helft was Koen de Louw nog dicht bij de gelijkmaker, maar doelman Swakhoven redde prima. Ook Fabio Peters was nog dicht bij een doelpunt, maar zijn schot belandde in het zijnet.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Het duurde tot de 60e minuut alvorens Wilhelmina’08 de voorsprong vergrootte. Een mooie steekbal belandde weer bij Aimane M’rabet Eloued. Maarten Werts reageerde in eerste instantie prima, maar op de rebound had hij geen kans, 0-2.

In de 68e minuut kreeg Someren nog hoop op een goed resultaat. Salim Zeroual scoorde vanuit een vrije trap de 1-2. Kort voor het einde van de wedstrijd was Koen de Louw nog dicht bij de gelijkmaker. Zijn schot sprong via de paal weer terug in het veld en zo kwam Wilhemina’08 nog goed weg. Aan de winst van Wilhelmina’08 viel niets af te dingen.

Bij Someren speelden Salim Zouroual, Robin van de Aker en Fabio Peters hun laatste wedstrijd voor het eerste elftal van Someren. Ze kregen alle drie een publiekswissel en namen met veel applaus afscheid van het vaandelteam.


Trefwoorden: sv someren wilhelmina08
Geplaatst

maandag 27 mei 2019 | 12.24 uur

Laatst gewijzigd

maandag 27 mei 2019 | 13.33 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub