SIRIS-tv zendt op donderdag 30 mei en vrijdagochtend 31 mei filmpjes uit, die afgelopen dagen gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Feest SV Someren 75 jaar

SV Someren bestaat dit jaar 75 jaar en dat jubileum wordt natuurlijk groots gevierd. Het jubileumfeest is op donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni in een grote tent op sportpark De Potacker. Roel Maes en Wiljan Raijmakers vertellen hoe het feestprogramma er uit komt te zien.

Nieuwe educatieve gezinstocht

Staatsbosbeheer presenteerde op donderdag 23 mei ‘De Peel Beleef-je-Buiten Tocht’; een nieuwe educatieve doe- en ontdektocht in De Groote Peel. August Greene zorgde voor de openingshandeling.

Uitreiking voetbaldiploma's SV Someren

Op woensdag 22 mei legden de jongste leden van SV Someren, de F-jes, hun voetbalexamen af op sportpark De Potacker. Daarmee behaalden zij hun felbegeerde voetbaldiploma. Voor het uitreiken van de diploma's, bekers, medailles en snoepzakken speelden ze eerst een onderlinge wedstrijd onder leiding van Broer Hilverda, Harrie Boerekamp, Antoon Linders en Henk Manders.

Asten Nu - Voorjaarsnota en scenario-ontwikkeling

Op donderdag 23 mei gaf wethouder Henk van Moorsel een toelichting op de voorjaarsnota en scenario-ontwikkeling. De gemeente Asten dreigt op termijn flinke tekorten op te lopen en middels een uitgebreid maatregelenpakket wil het gemeentebestuur daar op voorsorteren.

Deel 2:

Roadshow Rabobank Clubkas Campagne in Someren

Aan de twaalfde editie van de Clubkas Campagne van Rabobank Peelland Zuid hebben in totaal 480 clubs deelgenomen. De afgelopen weken werden de cheques uitgereikt bij de Rabobank Clubkas Roadshow. Op zaterdag 25 mei was de roadshow op het Wilhelminaplein in Someren.

Hotspot Hightech Helmond-de Peel

Op zaterdag 25 mei werd in de regio de Dutch Technology Week (DTW) afgesloten met een publieksevenement bij Franke Nederland in Helmond. Dit evenement trok bijna 3000 bezoekers. Hier bleek dat techniek hot is in de regio, ook en vooral bij kinderen.

Peteyfest 2019

Op zaterdag 25 mei werd in Lierop het 12e Peteyfest gehouden. Op een nagenoeg uitverkocht festivalterrein aan de Steemertseweg werd er gefeest in maar liefst zeven area's.

Bewonersraad De Pan

Bewonersraad De Pan hield op woensdag 22 mei de jaarvergadering. Bewonersraad De Pan zet zich in voor de belangen van alle huurders van WoCom. Elly van de Ven en Jan Jacobs vertellen over de bewonersraad.


Trefwoorden: siris-tv vandaag op siris-tv
Geplaatst

donderdag 30 mei 2019 | 09.35 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 01 juni 2019 | 07.41 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub