Robert Weijmans nieuw directielid Varendonck College

Per 1 augustus wordt Robert Weijmans (50) benoemd als directielid van het Varendonck College.

Als lid van de directie is hij vooral onderwijskundig schoolleider en direct leidinggevende van de afdelingsleiders van beide locaties.

Zijn aandacht gaat vooral uit naar kwaliteitszorg, het verder ontwikkelen van een professionele cultuur, het onderwijskundig profiel van de school en de portefeuille leerlingenzorg.

Robert Weijmans studeerde Nederlands en geschiedenis aan Fontys Hogeschool in Tilburg, het instituut waar hij later ook zijn eerstegraads bevoegdheid Nederlands behaalde. Hij startte na zijn militaire diensttijd een carrière als docent Nederlands en geschiedenis aan het Fioretti College in Veghel. Vervolgens werkte hij als kernteamleider en docent Nederlands op het Pius X-College in Bladel en als conrector op het Zwijsen College in Veghel.

Sinds 2015 is Robert Weijmans directeur van Campus 013 in Tilburg. Daar implementeerde hij het profiel Dienstverlening en Producten, een nieuw onderwijsconcept, realiseerde de bouw van een nieuwe school, had hij zitting in verschillende samenwerkingsverbanden in de regio en gaf hij de aanzet tot doorlopende leerlijnen naar het MBO.

 


Trefwoorden: varendonck college directielid robert weijmans
Geplaatst

dinsdag 04 juni 2019 | 17.17 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 04 juni 2019 | 16.17 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub