SIRIS-tv zendt op dinsdagavond 4 en woensdagochtend 5 juni filmpjes uit, die afgelopen dagen gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Opgeven is geen optie-run

Op zaterdag 1 juni werd in Someren de ‘Opgeven is geen optie’-run gelopen.De start was weer bij Healthclub One.

Groots afscheid van Autobedrijf Linden

Met ingang van 31 mei hebben Joep en Gerard Linden hun autobedrijf en tankstation aan de Ter Hofstadlaan in Someren verkocht aan Shell. Joep en Gerard Linden hielden op zaterdag 1 juni hun afscheidsreceptie.

Gemeentenieuws - Pas op de plaats voor plannen De Weijers

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de plannen voor gemeenschapshuis De Weijers in Someren-Noord. Het college van B en W wil eerst goed naar het huidige plan kijken en vindt het daarom verstandiger om een kleine pas op de plaats te maken. Wethouder Louis Swinkels geeft tekst en uitleg.

Nieuwe service heemkundekring De Vonder in bibliotheek Someren

Op maandag 27 mei werd in de bibliotheek in Someren een nieuwe service van Heemkundekring De Vonder officieel in gebruik genomen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de bieb waren er korte toespraken van Dianne Timmers van Bibliotheek Helmond-Peel, de nieuwe voorzitter van de heemkundekring Hans Dittner en burgemeester Dilia Blok. De avond werd muzikaal opgeluisterd door muziekgroep Sakkerdju uit Asten.

Verkeerslandbouwdag in Ommel

Op zaterdag 25 mei was er een verkeerslandbouwdag op het Onze Lieve Vrouweplein in Ommel. Als doe-activiteit was er een dorp met verkeersplein aangelegd. Er waren echt werkende verkeerslichten en daaromheen werd het buitengebied nagebootst met veel landbouwverkeer.

Deel 2:

Finale Maestro 2019

Harmonie St. Cecilia uit Asten hield op zaterdag 1 juni de finale van de dirigeerwedstrijd Maestro 2019. Een volgepakte De Klepel genoot van de dirigeerkunsten van Karin van Tilburg, Joyce van den Burg, Nils van Hoek, Roel Ermers en Arian Verrijt. Nils van Hoek mag zich de Maestro van 2019 noemen.

Finale scholenproject 'Muziek in de klas'

Op maandag 3 juni genoten 1.200 basisschoolkinderen van een mooi programma in De Klepel in Asten. Het was de afsluiting van het scholenproject, georganiseerd door harmonie St. Cecilia.


Trefwoorden: vandaag op siris-tv siris-tv
Geplaatst

dinsdag 04 juni 2019 | 21.48 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 04 juni 2019 | 20.55 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub