NixNewz in OJC Nirwana

OJC Jonosh, OJC Nirwana, OJC Komokus, OJC Comeet en Onis Jongerenwerk hebben de handen ineengeslagen om NixNewz op te zetten, een initiatief om meer activiteiten aan te bieden voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar in de gemeenten Asten en Someren.

Op vrijdag 14 juni vind de tweede editie plaats in OJC Nirwana in Lierop.

De avond begint om 20.30 uur en eindigt rond middernacht.

Tijdens deze editie zullen de lokale dj-helden Golden Boys de avond openen en eindigen.

Van 22.00 tot 22.30 uur treedt rapper Skinto op.

Skinto is een geboren entertainer. Hij verovert Nederland met zijn grimesound en maakt al jaren furore in zowel de hiphopscene als het elektronische circuit. Zijn sound loopt uiteen van Dubstep, Grime en 2-Step tot Hiphop, R&B en Drum and Bass. Hij deelde het podium veelvuldig met het collectief Nebulon (waar o.a. ook NoizBoiz en Zwart Licht deel van uitmaken) en bouwde een uitmuntende live reputatie op, waarin energie de rode draad vormt.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 4 bij het Varendonck College Asten en Someren, Primera Someren en Plus Asten. Op de avond zelf kun je natuurlijk ook een kaartje kopen. 

Voor meer informatie kan men NixNewz volgen op Facebook, Instagram en Snapchat, via deze kanalen kun je de organisatie ook direct vragen stellen. Een e-mail sturen naar nixnewz0493@gmail.com is ook een optie. 


Trefwoorden: golden boys ojc nirwana nixnewz skinto
Geplaatst

dinsdag 11 juni 2019 | 07.31 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 15 juni 2019 | 08.02 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub