Maar liefst honderd teams nemen op zaterdag 15 juni deel aan het jaarlijkse jeugdtoernooi van SV Someren.

De teams van verschillende verenigingen uit Brabant en Limburg en een team uit België komen in actie op sportpark De Potacker.

Het toernooi begint om 9.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

In de ochtend spelen de jongeren onder 7 (JO7), jongeren onder 8 (JO8) en jongeren onder 9 (JO9) hun toernooi.

’s Middags is het de beurt aan JO10, JO11 en JO12. De leeftijdscategorie JO12 is voor het eerst toegevoegd aan het toernooi. Sinds dit seizoen spelen de jongeren onder 12 volgens de nieuwe indeling van de KNVB op kleinere velden. Voorheen waren dit de eerstejaars D, die op grote velden speelden.

Het jeugdtoernooi staat vooral in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Bij deze spelers en speelsters staat de prestatie nog niet voorop. Het gaat vooral om het leren van het spel en het meedoen met een groep. Spelplezier en beleving staan centraal.

Elke speler krijgt na afloop een mooie herinnering als deelnemer aan het toernooi. Voor de teams die als eerste en tweede eindigen in elke poule is een fraaie beker de beloning.

Alle vaders, moeders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere belangstellenden zijn welkom om naar het toernooi te komen kijken. Aan de mensen uit Someren wordt verzocht op de fiets naar De Potacker te komen, zodat er voldoende parkeerplaatsen vrij blijven voor de gasten.

Op zaterdag 15 juni geldt er de hele dag eenrichtingsverkeer in de Potackerweg. Dit wordt aangegeven met verkeersborden. Verkeersregelaars wijzen automobilisten de weg.

Meer info over het toernooi is te vinden op www.svsomeren.nl.

 


Trefwoorden: jeugdtoernooi sv someren jeugdtoernooi sv someren
Geplaatst

dinsdag 11 juni 2019 | 12.47 uur

Laatst gewijzigd

zondag 16 juni 2019 | 08.18 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub