Proefritje met de duofiets

Het fietsen op de duofiets is bedoeld voor iedereen die graag buiten komt, in beweging wil blijven en houdt van sociaal contact, maar door een beperking niet meer zelfstandig kan fietsen.

Bijvoorbeeld voor mensen met een beperking in bewegen, zien, horen of cognitie. Ook mensen die op zoek zijn naar gezelligheid kunnen zich aanmelden.

Op dinsdag 18 juni kun je van 14.00 tot 15.30 uur een kijkje komen nemen en eventueel een proefritje maken met de duofiets. Hij staat dan tbij de ingang van Henricushof.

Iedereen is welkom.

In Lierop kan men al vanaf 2016 gebruik maken van een duofiets. Deze fiets is te huur via de site van Lierop Leeft. De fiets kan gehuurd worden voor een ochtend, een middag of een avond. Uiteraard is een combinatie hiervan ook mogelijk. Voor leden is de huur € 5 per dagdeel.

Het leuke van het huren van de duofiets is dat je iemand een leuke actieve dag kunt bezorgen en kunt laten genieten van de natuur.

Het gebruik van de duofiets is heel eenvoudig en de trapondersteuning zorgt ervoor dat het voor iedereen mogelijk is om gebruik te maken van de fiets. Daarnaast kun je als bijrijder er voor kiezen om al dan niet actief mee te fietsen. Ook bestaat de mogelijkheid om een fietsmaatje in te schakelen die samen met jou een fietstocht gaat maken.

Hiervoor heeft Lierop Leeft een aantal vrijwilligers gevonden die bereid zijn om een dagdeel als begeleider mee te gaan.

Bel: 06-53668150 of e-mail dorpsondersteuner@lieropleeft.nl.


Trefwoorden: henricushof lierop leeft duofiets proefrit
Geplaatst

maandag 17 juni 2019 | 13.04 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 18 juni 2019 | 14.46 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub