Op maandag 24 juni vindt er een Workdate plaats, die bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats.

Ook kunnen werknemers hier terecht die toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

De Workdate wordt georganiseerd door Senzer, het werkbedrijf van Helmond-De Peel, en UWV, om samen de werkgelegenheid in de regio te stimuleren.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers en die kunnen hier mensen ontmoeten die graag aan de slag willen of een stageplek zoeken. Samen kunnen ze makkelijk in gesprek gaan om te zien wat ze voor elkaar te kunnen betekenen. Op deze manier maken Senzer en UWV de zoektocht van de werkzoekenden makkelijker en kunnen ze ook beter aan de vraag van de werkgevers voldoen.

De gezamenlijke UWV-Senzer-Workdate voor de gehele regio Helmond-De Peel vindt plaats in restaurant Inclusief aan het Montgomeryplein 6 in Helmond.

Deelname is geheel gratis.

Mensen, die op zoek naar een baan, mogen gewoon met hun cv binnen lopen.

De Workdate duurt van 14.30 tot 16.00 uur.

Het programma vermeldt speeddaten tussen werkzoekenden en werkgevers, workshops en de mogelijkheid tot het krijgen van adviezen.

 

‘Mooi. Dan kun je volgende week beginnen.’ Dit wordt vaak gehoord tijdens een Workdate. Zowel voor werkgevers als werkzoekenden biedt een Workdate meerwaarde boven het klassiek aanbieden van een vacature en het reageren met een sollicitatiebrief. Hier zien beide partijen meteen wat voor vlees ze in de kuip hebben en is er de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te voeren. En dat zorgt voor resultaat. Bij de vorige Workdates in 2018 zijn uit de honderden speeddates al tientallen dienstverbanden voortgekomen.


Trefwoorden: restaurant inclusief workdate senzer uwv
Geplaatst

donderdag 13 juni 2019 | 10.11 uur

Laatst gewijzigd

maandag 24 juni 2019 | 17.12 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub