Op woensdag 21, donderdag 22, vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus wordt op het adres Voortje 13 in Mierlo het toneelstuk KUST opgevoerd. KUST is een prachtige vertelling van Waidji Mouawad, de Libanees-Canadese auteur.

Anneke Schröder is de regisseur.

De cast bestaat uit Yvon Leenders (Someren), Wim Hoddenbagh, Anne-Sofie van der Weijden, Neele van Beers (Lierop), Wim van Santvoort (Someren) en Piet Basemans.

De productie is in handen van Arjan Swinkels, Mieke Vankan en Anneke Schröder.

KUST is het verhaal van mensen in oorlogsgebied, van overleven én van hoop. Over onze voorouders, onze geschiedenis en de consequenties daarvan.

Een jonge man krijgt te horen: Tring-hallo-uw-vader-is-dood. Op dat moment staat de wereld voor hem stil, niets is meer hetzelfde. Hij wil zijn vader begraven, terugbrengen naar zijn vaderland. Maar daar is geen plaats voor een dode van ver weg. Alle plaatsen zijn bezet, het is immers oorlog. De jonge man ontmoet andere jonge mensen, óók zonder vader. Samen gaan ze op zoek naar een geschikte plek om hem te begraven. Tijdens deze tocht neemt deze vader de plek in van hun vader en kunnen zij dát doen waar zij eerder niet toe in staat waren.

De voorstellingen beginnen telkens om 20.30 uur in Theater op het Voortje.

De voorstelling duurt ongeveer 90 minuten, zonder pauze.

Plaatsen reserveren kan via e-mail kustophetvoortje@gmail.com.

Een kaartje kost € 15 en er zijn honderd plaatsen per voorstelling.


Trefwoorden: theater op het voortje kust anneke schroder yvon leenders wim van santvoort neele van beers mieke vankan arjan swinkels
Geplaatst

donderdag 11 juli 2019 | 18.11 uur

Laatst gewijzigd

zondag 25 augustus 2019 | 22.12 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub