SIRIS-tv zendt op zaterdag 15 en zondag 16 juni het SIRIS-weekoverzicht uit met filmpjes die afgelopen week gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Genomineerden Ondernemer van het jaar 2019 bekend

Op woensdag 12 juni werden de genomineerden bekend gemaakt voor de wedstrijd Ondernemer van het Jaar 2019. Dat zijn Stokvis optiek, Engelen vloerenbedrijf en Herberghe De Coeckepanne. Zij werden door enkele vertegenwoordigers van de OVS persoonlijk op de hoogte gesteld.

Jongens en meiden van Varendonck College Someren in gala

Op donderdag 6 juni vond het galabal plaats van de eindexamenleerlingen van het Varendonck College in Someren.

Tips voor Daan Hooglugt

Voor de achtste keer op rij vertegenwoordigt een student van Bouw Infra mensen Mierlo/ROC Ter AA ons land op de WorldSkills, dit jaar in Kazan in Rusland. Daan Hooglugt, eerstejaarsstudent Tegelzetten, laat in Kazan zien waarom hij Nederlands kampioen is geworden. Dinsdag 4 juni kwamen alle oud NK-kampioenen van Bouw Infra Mensen Mierlo en ROC Ter AA naar Mierlo om Daan tips en tops te geven en uiteraard succes toe te wensen in zijn trainingsperiode richting Kazan.

Deel 2:

Opening project Death Valley De Peel

De Peel is in september 2019 75 jaar bevrijd. De oorlog veranderde voorgoed het leven van veel mensen. Met het project Death Valley De Peel levert Museum Klok & Peel in Asten, in samenwerking met de zes Peelgemeenten en Brabant Remembers, een bijdrage. Op donderdag 6 juni werd het project Death Valley De Peel officieel geopend.

Presentatie boek Death Valley de Peel

Op donderdag 6 juni presenteerde Piet Snijders zijn boek Death Valley De Peel in Museum Klok & Peel in Asten.

Buitenspeeldag in Someren-Eind

Jeugdvakantiewerk Someren-Eind hield op woensdag 12 juni een buitenspeeldag op het Einderplein. De kinderen konden zonder gevaar naar hartelust spelen.

Bouwwerkzaamheden bij Bartholomeus in Asten

Op de plek van het voormalige verzorgingstehuis Bartholomeus op het Koningsplein in Asten komt een appartementencomplex. De bouwwerkzaamheden zijn al een tijdje in volle gang.

Aanleg rotonde op de Heesakkerweg

De aanleg van nieuwe rotonde op de Heesakkerweg in Asten vordert gestaag.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht siris-tv
Geplaatst

vrijdag 14 juni 2019 | 19.33 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 14 juni 2019 | 18.42 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub