Het evenemententerrein aan de Lienderweg in Asten vormt in het weekend van vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni het toneel voor de zeskamp voor alle buurt- en jeugdverenigingen/vriend(inn)engroepen van Asten en Someren.

De zeskamp is van vrijdagavond tot en met zondagavond vrij toegankelijk voor het publiek. Ook voor een natje en een droogje kan je terecht in en voor de grote tent.

Buurtverenigingen De Paddestoel en Den Hemelberg tekenen voor de 33e keer op rij voor de organisatie van dit evenement.

Er heeft zich een recordaantal van 31 junioren- en 10 seniorenteams ingeschreven.

De zeskamp begint op vrijdag om 18.00 uur in de tent op het evenemententerrein met een playbackavond voor de junioren met als thema 'Top 40 2018/2019'.

Zaterdag kunnen de junioren laten zien wat zij in hun mars hebben.

Rond 10.00 uur beginnen de spelen voor alle teams en na deze sportieve dag volgt de prijsuitreiking.

‘s Avonds kunnen de senioren laten zien hoe goed zij kunnen optreden. Ook de senioren hebben het thema 'Top 40 2018/19'.

Op deze avond zal er geplaybackt, maar ook live worden gespeeld door de teams. De optredens van de deelnemende teams beginnen om 20.00 uur. Na deze optredens is er een optreden van de band Fever.

Op zondag wordt de zeskamp om 9.30 uur voortgezet.

De wedstrijden beginnen rond 10.30 uur.

Aan het einde van de dag zal er een rode draadspel gespeeld worden waarbij de teams een parkoers gaan afleggen. Hierbij gaat het erom wie het snelste is om zo nog extra punten te kunnen scoren.

In de tent worden op een feestelijke manier de prijzen uitgereikt. Tevens zal de loterij plaatsvinden van de verkochte loten. Na de prijsuitreiking wordt de zeskamp feestelijk afgesloten.

De zeskamp wordt dit jaar opgedragen aan Sander Beckers.


Trefwoorden: zeskamp zeskamp asten buurtvereniging den hemelberg buurtvereniging de paddestoel fever
Geplaatst

maandag 17 juni 2019 | 07.20 uur

Laatst gewijzigd

zondag 23 juni 2019 | 19.44 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub