SIRIS-tv zendt op dinsdag 25 en woensdag 26 juni filmpjes uit, die afgelopen dagen gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Eurosjopper festival 2019

Op zaterdag 15 juni werd in Lierop het Eurosjopper-festival gehouden. Een klein intiem festival met soms snoeiharde muziek.

Aanmelden schuttenspellen voor Die Heise Bierfesten

Schutten kunnen zich weer aanmelden voor de schuttenspellen op zaterdag 24 augustus tijdens Die Heise Bierfesten 2019. Dit filmpje is gemaakt door Boets Media in opdracht van Die Heise Bierfesten.

Beach Sing-Along

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni was in Someren het Beach Weekend. Het Beach Weekend begon met Sing-A-Long, een meezingfeest, georganiseerd door Uncle Buck en D'n Egelantier.

AstenNu - i-Burgerzaken

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten aandacht voor I-burgerzaken. De gemeente Asten biedt steeds meer producten en mogelijkheden aan, die men tegenwoordig digitaal kan aanvragen of regelen. Danielle Nouwen, medewerker Burgerzaken, vertelt wat er wel en wat er niet mogelijk is.

Deel 2:

Themabijeenkomst bezuinigingen gemeente Asten

De gemeenteraad van Asten hield op woensdag 19 juni een themabijeenkomst in de hal van het gemeentehuis. De avond was bedoeld voor verenigingen en organisaties die bericht hebben ontvangen dat zij mogelijk betrokken worden bij bezuinigingen.

Worst voor de zusters Clarissen

Op donderdag 20 juni bezocht het bestuur van JOEK-Kennedymars Someren de Zusters Clarissen in Zorgcentrum Witven in Someren. Het bestuur van de Kennedymars overhandigde de twee zusters een worst, waarna zij gaan bidden voor mooi weer tijdens het Kennedymarsweekend van 6 en 7 juli.

Spectaculaire DrumXplosion in De Klepel

Harmonie St. Cecilia uit Asten hield op zaterdag 8 juni een geweldige editie van het percussiespektakel DrumXplosion. Dit keer hadden de mannen van de slagwerkgroep van harmonie St. Cecilia de samenwerking gezocht met Bart de Rijk, theatermaker, muzikant en acteur. Het werd een geweldige theatrale show met veel verrassende acts en muziek.


Trefwoorden: siris-tv vandaag op siris-tv
Geplaatst

woensdag 26 juni 2019 | 06.36 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 26 juni 2019 | 17.44 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub