SV ONDO doneert aan bijzonder wooninitiatief

’t Clockhuys is een wooninitiatief voor jongvolwassenen met een licht verstandelijke, lichamelijke en/of zintuiglijke beperking.

Dit wooninitiatief, dat te vinden is in de Burgemeester Wijnenstraat, heeft een bijzondere verbinding met ONDO, vanwege het feit dat drie van de toekomstige bewoners bekenden zijn van de voetbalclub; Casper van den Bogaart, de broer van Enya, de vriendin van Maik uit het eerste, Daniek Hartman als zus van Michel uit het tweede van ONDO en Tim Berkvens natuurlijk, als rustend lid en trouwe supporter van ONDO.

De bouw van het complex is inmiddels in volle gang. De verwachting is dat de toekomstige bewoners zich in het najaar van 2019 in hun appartement gaan huisvesten. Voor het inrichten van het complex kunnen de bewoners alle steun gebruiken.

ONDO draagt dit initiatief een warm hart toe. En dus zal de vereniging aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen een bedrag van € 400 doneren en daarnaast heeft de vereniging besloten om vriend te worden van de stichting achter het initiatief.

ONDO roept ook al haar leden op om ook te doneren aan het initiatief. Doneer door naar het bankrekeningnummer van ONDO een bedrag over te maken, wat vervolgens wordt toegevoegd aan het bedrag dat de vereniging doneert aan het initiatief.
 

Voorzitter Daniël van Schijndel: “Als ONDO zijn we enorm dankbaar dat we mogen bijdragen aan dit bijzondere initiatief. Niet alleen vanwege de binding die we hebben dankzij Tim, Daniek en Casper, maar ook omdat we het belangrijk vinden om te laten zien dat we als ONDO ook bijdragen aan de samenleving om ons heen”.


Trefwoorden: clockhuys sv ondo daniel van schijndel
Geplaatst

vrijdag 19 juli 2019 | 13.07 uur

Laatst gewijzigd

zondag 21 juli 2019 | 11.46 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub