Gratis woningscan in gemeente Someren

De gemeente Someren biedt u een Veilig Wonen Scan aan.

U kunt gratis een onafhankelijk adviseur van het Centrum voor Criminaliteit en Veiligheid bij u thuis laten komen. De adviseur geeft u advies op maat en praktische tips om de veiligheid van uw woning te vergroten.

Vaak kunt u eenvoudige maatregelen treffen zonder dat er (hoge) kosten aan zijn verbonden. Tijdens de scan beoordeelt de adviseur de sterke en zwakke punten van uw woning, geeft uitgebreide voorlichting, tips en advies op maat. Na de scan ontvangt u een rapport waarin de informatie en adviezen zijn opgenomen zodat u deze nog eens op uw gemak kunt doornemen.

De scan biedt u bewustwording en inzicht in de veiligheidssituatie van uw woning en er is geen verplichting om zaken uit te voeren. Als u goed bent voorbereid en weet wat u moet doen, kunt u de kans op een inbraak, insluiping en andere onveilige situaties verkleinen.

Als u aan de hand van het advies de sloten van uw woning wilt vervangen is het belangrijk dat u dit door een betrouwbare slotenmaker laat uitvoeren. Helaas zijn er tegenwoordig veel malafide slotenmakers actief, die te hoge prijzen berekenen en niet betrouwbaar zijn. Kijk op www.hetccv.nl voor een bedrijf bij u in de buurt met een erkend politiekeurmerk.

Heeft u interesse in een woningscan, dan kunt u zich aanmelden via e-mail whatsappalertgroep@someren.nl met vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

De gemeente Someren kan maximaal 50 scans laten uitvoeren.

U kunt ook uw kennis over inbraak testen via www.politiekeurmerk.nl/test-jouw-kennis-over-inbraak/.


Trefwoorden: woningscan
Geplaatst

vrijdag 26 juli 2019 | 06.45 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 26 juli 2019 | 13.56 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub