Kindervakantiewerk weer terug in Asten

Na een aantal jaren is het kindervakantiewerk weer actief in Asten.

Initiatiefnemers Hans en Hanneke Jeronimus wilden het kindervakantiewerk graag een nieuwe kans geven en besloten het in een nieuw jasje te gieten.

Het Summerkids Festival is het nieuwe initiatief van het kindervakantiewerk Asten. ,,We combineren activiteiten die bij het kindervakantiewerk horen, zoals we dat ook nog uit onze eigen tijd herinneren, met een meer moderne festival sfeer. Zo past het beter bij de tijd van nu maar kunnen ouders toch de verhalen en herinneringen delen met hun kinderen'', aldus Hanneke Jeronimus.

,,Ons team is een zeer enthousiaste groep en een mix van jong en oud. Daarmee ontstaat er een mooie dynamiek dat ons festival uniek maakt", geeft Hans Jeronimus aan. ''Jongeren krijgen de kans ideeën uit te werken die goed aansluiten bij de doelgroep. De professionals zorgen voor een veilige omgeving en optimale kwaliteit van de activiteiten''.

Het festival vindt plaats op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 augustus op het evenemententerrein in Asten. Er worden activiteiten aangeboden in verschillende categorieën: theater/muziek, sport en spel en creatief/techniek. Zo is er bijvoorbeeld een dj-workshop, padeltennis, boksen, een lipdub maken of een musicalles. Maar ook lekker rennen, een katapult maken of knutselen is mogelijk. Het gehele programma is te vinden op de website.

Kinderen kiezen per dagdeel een activiteit en kunnen overblijven voor de lunch. Zo kan iedereen terecht, voor één dagdeel of meerdere dagdelen. Drie hele dagen is natuurlijk ook mogelijk. Dit maakt dat het voor ouders ook makkelijk te organiseren is wanneer ze met eigen werk of oppas rekening moeten houden.

Het festival wordt afgesloten met een slotfeest op donderdagavond waar ook ouders, opa of oma, broers of zusjes welkom zijn.

Voor meer informatie of inschrijven kijk op www.summerkids.nl.


Trefwoorden: summerkids festival kindervakantiewerk hanneke jeronimus hans jeronimus
Geplaatst

donderdag 01 augustus 2019 | 11.29 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 01 augustus 2019 | 19.42 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub