Luc van den Akker interim bestuurder St. Anna Zorggroep

De raad van toezicht van de St. Anna Zorggroep heeft Luc van den Akker benoemd tot interim-voorzitter raad van bestuur.

Van den Akker vervangt per 1 oktober Ingrid Wolf, die voorzitter wordt van de raad van bestuur van het Haaglanden Medisch Centrum.

Luc van den Akker is 19 jaar actief geweest als vaatchirurg. Daarnaast heeft hij vijftien jaar bestuurlijke functies bekleed onder andere als lid en voorzitter van de coöperatieve vereniging van vrijgevestigd medisch specialisten en als lid en voorzitter van de medische staf van Orbis Medisch Centrum.

Tevens is hij actief bestuurlijk betrokken geweest bij het fusieproces van het Zuyderland MC en aan het tot stand komen van een volledig geïntegreerd MSB. Op dit moment is Luc van den Akker lid van de raad van bestuur ZGT (Ziekenhuis Groep Twente) a.i.

Luc van den Akker is voor een periode van zes maanden benoemd. De raad van toezicht gaat ondertussen op zoek naar een nieuwe bestuursvoorzitter. Ir. Gerrit Witzel, voorzitter Raad van Toezicht St. Anna Zorggroep: “We zijn op zoek gegaan naar een interim-voorzitter raad van bestuur die samen met bestuurslid Marianne Acampo zorgt voor bestuurlijke continuïteit. Dit stelt ons als raad van toezicht in staat om weloverwogen een nieuwe voorzitter raad van bestuur te werven."


Trefwoorden: st-anna zorggroep luc van den akker
Geplaatst

donderdag 01 augustus 2019 | 13.07 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 01 augustus 2019 | 19.27 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub