Toneelvereniging De Speledonckers uit Someren brengt op zondag 15 september om 14.30 uur de voorstelling ‘De Storm’ in natuurtheater De Donck.

De Storm is een energieke, magische voorstelling vol humor en drama. De Storm is als een storm in je hoofd. Je wilt afrekenen met het verleden. Je wraakgevoelens uiten over alles wat je is afgepakt. Wraak kan zoet smaken maar maakt vergeving niet nog machtiger?

De regie is in handen van Ruud van Bree.

Het verhaal

De Storm is als een storm in je hoofd. Wat als je die Storm letterlijk kunt doen opsteken door te spelen met de mensen die jouw macht hebben ontnomen. Prospero, hertog van Milaan en machtig vorst wordt via een gemeen spel verbannen door de koning van Napels naar een verlaten eiland. Daar beheerst hij het leven van zijn dochter Miranda, de luchtgeest Ariel en de oorspronkelijke bewoner van het eiland, Caliban. Prospero zint op wraak en grijpt zijn kans wanneer een schip met daarop zijn aartsrivalen voorbijvaart. Na het ontketenen van een magische storm vergaat het koningsschip en spoelen de opvarenden op het eiland aan. Onder hen is Ferdinand, de koningszoon, die onmiddellijk zijn hart verliest aan de dochter van Prospero, Miranda. Wraak kan zoet smaken maar maakt vergeving niet nog machtiger?

De voorstelling

De Storm is een energieke, “magische” voorstelling vol humor en drama. Een voorstelling met allerlei verschillende personages, waardoor er voor bezoekers van alles te zien en te beleven is. 

 

Entree € 12,50.

Openluchttheater De Donck is te vinden op Doncksedreef 3 in Someren. Het theater is rolstoelvriendelijk.


Trefwoorden: natuurtheater de donck toneelvereniging de speledonckers de storm
Geplaatst

zaterdag 03 augustus 2019 | 12.20 uur

Laatst gewijzigd

zondag 15 september 2019 | 19.45 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub