Regel het snel via mijnblink.nl

Blink verzorgt voor acht gemeenten de afvalinzameling en het onderhoud van de openbare ruimte, waaronder de reiniging van uw omgeving en onkruidbestrijding.

Daarnaast breidt Blink de online dienstverlening aan de inwoners van haar gemeenten meer en meer uit. Informatie over afval is voortaan snel en eenvoudig toegankelijk via uw smartphone, tablet of computer via mijnblink.nl.

Via www.mijnblink.nl hebben alle inwoners van de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Laarbeek, Nuenen en Someren door het invullen van de postcode en huisnummer toegang tot de Blink Afvalbalie.

In de Afvalbalie regelt u online via uw computer, tablet of smartphone al uw zaken rondom afval, zoals:
Aanvragen, omruilen of vervangen van containers
Aanvragen van een milieupas
Afspraak maken voor het laten ledigen van uw gft-container (alleen voor inwoners in het buitengebied)
Melden van problemen en/of klachten

Met de Afvalbalie regelt u alles rondom afval snel en eenvoudig. Zo geeft u zelf de gewenste datum van een afspraak aan en als u voor een dienst moet betalen, rekent u meteen af (via IDEAL).

Naast de Afvalbalie waar u zelf uw zaken kunt regelen, treft u op mijnblink.nl ook een Afvalkalender en Afvalwegwijzer aan. In de afvalkalender kunt u zien wanneer welk afval op uw adres wordt opgehaald. Alle afvalstromen (restafval, gft-afval, pmd, textiel en oud papier) die bij u worden ingezameld, zijn in deze kalender opgenomen. Twijfelt u wel eens over waar uw afval thuishoort, dan kunt u dit gemakkelijk opzoeken in de Afvalwijzer.

De afvalkalender en afvalwegwijzer zijn ook via een app beschikbaar. Deze app kunt u downloaden voor Android (via Google Play) en Apple (via de App store). Zo kunt u uw persoonlijke afvalkalender inzien via uw mobiele telefoon. Ook kunt u in de app aangeven dat u een melding wilt ontvangen zodat u uw afval op tijd aan de weg kunt zetten. U kunt hierbij kiezen voor een melding op de dag zelf of een dag voorafgaand aan de ophaaldag.


Trefwoorden: blink afvalbalie mijnblinknl blink
Geplaatst

donderdag 08 augustus 2019 | 20.30 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 09 augustus 2019 | 09.24 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub