In Someren-Heide vinden van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus Die Heise Bierfesten plaats.

Die Heise Bierfesten beginnen op vrijdag met onder meer optredens van BZB (Band Zonder Banaan) en George Baker. De afsluiting is van partyband The Originals.

Na het succes van de aflopen jaren keert op vrijdag en zaterdag ook het Heise Megapark terug in een geheel nieuw fris jasje. Met op vrijdagavond onder andere La Fuente, Darkraver en Bontgenoten Soundsystem en Golddiggers.

Nieuw dit jaar is de ‘verrassingstent’ Die Heise Stube. In Die Heise Stube staat je elk half uur een nieuwe verrassing te wachten.

Zaterdag is het Deutsche Tag. Er wordt gestart met de schuttenspellen en Immer Hansi en Otto Wunderbar zorgen de hele dag voor de beste ‘Deutsche’ muziek. Hoofdact is ‘Immer gerade aus’.

Zondag is de familiedag. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Voor de allerkleinsten is er een speelweide en voor de wat oudere jeugd een rups, een VR-Rollercoaster en een frisparty in het Megapark. Ook keert het kapellenfestival weer terug.

In de feesttent zijn er optredens van Dennie Christian en Lee Towers. Verder zullen op zondag Der Kleino en band, Julia und die Heise Romeos, die Nünentaler Schürzenjäger, Immer Hansi en Otto Wunderbar optreden.

Er zijn nog losse dagtickets à € 20 te koop via www.dieheisebierfesten.nl.


Trefwoorden: darkraver la fuente blaaskapellenfestival band zonder banaan die heise bierfesten immer hansi otto wunderbar dennie christian lee towers george baker
Geplaatst

donderdag 22 augustus 2019 | 15.51 uur

Laatst gewijzigd

zondag 25 augustus 2019 | 20.11 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub