Tijdens de Dag van de Ondernemer, die plaatsvindt op vrijdag 15 november, zet Senzer ondernemers in de schijnwerpers.

Zij dragen positief bij aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in de regio. Op deze dag wordt ook dit jaar weer de Senzer Award uitgereikt. Deze award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt.

Er worden twee Senzer Awards uitgereikt; één in de categorie kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) en één in de categorie middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers).

Ben jij of ken jij een onderneming die op een innovatieve en/of andere werkwijze kijkt naar het bieden van werkgelegenheid in zijn eigen onderneming? Én vind jij dat deze onderneming de Senzer Award dit jaar echt verdient? Meld die onderneming dan aan via https://www.senzer.nl/senzer-award-nominatieformulier. Ondernemingen kunnen aangemeld worden tot 15 september. Een vakjury zal gaan bepalen welke vier ondernemingen worden genomineerd. Begin oktober wordt bekend gemaakt wie genomineerd is.

Tijdens de Dag van de Ondernemer op 15 november, mogen de aanwezige regionale ondernemers een stem uitbrengen op het bedrijf dat in hun ogen de Senzer Award verdient. Na een telling zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt. Aansluitend is er een netwerkborrel voor alle aanwezigen. Wil je als ondernemer aanwezig zijn? Ga dan naar www.senzer.nl/dvdo en meld je aan.


Trefwoorden: dag van de ondernemer senzer award
Geplaatst

vrijdag 16 augustus 2019 | 13.31 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 16 augustus 2019 | 20.18 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub