In zes voorstellingen brengt toneelvereniging De Speledonckers in september de voorstelling ‘De Storm’ in natuurtheater De Donck.

De Storm is een energieke, magische voorstelling vol humor en drama. De Storm is als een storm in je hoofd. Je wilt afrekenen met het verleden. Je wraakgevoelens uiten over alles wat je is afgepakt. Wraak kan zoet smaken maar maakt vergeving niet nog machtiger?

De regie is in handen van Ruud van Bree.

Op maandag 19 augustus was de eerste repetitie na de zomervakantie. De spelers zaten al gauw in hun rol.

Data en tijden:

zondag 1 september om 14.30 uur (gebarentolk vanuit Theater met Tolk aanwezig)

zaterdag 7 september om 20.00 uur 

zondag 8 september om 14.30 uur

woensdag 11 september om 20.00 uur 

zaterdag 14 september om 20.00 uur 

zondag 15 september om 14.30 uur

Het verhaal

De Storm is als een storm in je hoofd. Wat als je die Storm letterlijk kunt doen opsteken door te spelen met de mensen die jouw macht hebben ontnomen. Prospero, hertog van Milaan en machtig vorst wordt via een gemeen spel verbannen door de koning van Napels naar een verlaten eiland. Daar beheerst hij het leven van zijn dochter Miranda, de luchtgeest Ariel en de oorspronkelijke bewoner van het eiland, Caliban. Prospero zint op wraak en grijpt zijn kans wanneer een schip met daarop zijn aartsrivalen voorbijvaart. Na het ontketenen van een magische storm vergaat het koningsschip en spoelen de opvarenden op het eiland aan. Onder hen is Ferdinand, de koningszoon, die onmiddellijk zijn hart verliest aan de dochter van Prospero, Miranda. Wraak kan zoet smaken maar maakt vergeving niet nog machtiger?

Entree € 12,50 (vanaf 25 augustus)

Voorverkoop € 10 (tot en met 24 augustus)

Op de dag van de voorstelling kunnen er ook tickets bij de kassa van het natuurtheater worden gekocht. De kassa's zijn een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Er is een pauze. Tijdens de pauze kunt u met muntjes consumpties verkrijgen in De Donckelaar. Muntjes zijn voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze te koop.

Zie ook www.speledonckers.nl.

 

 

 


Trefwoorden: de speledonckers toneelvereniging de speledonckers de storm ruud van bree
Geplaatst

woensdag 21 augustus 2019 | 16.53 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 23 augustus 2019 | 13.46 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub