SIRIS-tv zendt op zaterdag 24 en zondag 25 augustus het weekoverzicht uit met filmpjes, die afgelopen weken gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Opbouw Die Heise Bierfesten

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus wordt in Someren-Heide het spektakel Die Heise Bierfesten gehouden. De voorbereidingen zijn in volle gang. De video is van Boets Media in opdracht van Die Heise Bierfesten.

Mit Warsteiner im Himmel der Hei

Op zondag 25 augustus stijgt er een luchtballon tijdens de familiedag van Die Heise Bierfesten in Someren-Heide op vanaf het feestterrein. De brouwers van Warsteiner gaan drie vrijdagbezoekers verrassen met twee toegangsplaatsen per persoon. Dus koop je tickets en zorg dat je erbij bent op vrijdag 23 augustus en wie weet ben jij op zondag letterlijk met Warsteiner im Himmel der Hei. Tickets zijn verkrijgbaar via www.dieheisebierfesten.nl/tickets.

100 jaar St. Antoniusschool Heusden

Op 1 augustus bestond de Antoniusschool in Heusden 100 jaar. Dat is een bijzonder jubileum en de school heeft ervoor gekozen om het schooljaar 2019-2020 tot jubileumjaar te kronen. Op maandag 19 augustus startte het nieuwe schooljaar. Op die dag werd het jubileumjaar geopend met leerkrachten, ouders en leerlingen.

Klaar voor De Storm

Toneelvereniging De Speledonckers uit Someren voert in september de voorstelling ‘De Storm’ op in natuurtheater De Donck. De Storm is een energieke, magische voorstelling vol humor en drama. De regie is in handen van Ruud van Bree. Op maandag 19 augustus was de eerste repetitie na de zomervakantie. De spelers zaten al gauw in hun rol.

RSW wint de Exact Samenwerking Award 2019

RSW Accountants en Adviseurs in Asten heeft de Exact Samenwerking Award 2019 gewonnen. Dit is het eerste gezamenlijke succes dat RSW, Joosten-Manders en Accorde hebben behaald sinds hun fusie begin 2019.

Gemeentenieuws - Aanpak zwerfafval op zwembad De Diepsteeckel

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de aanpak van zwerfafval op zwembad De Diepsteeckel. Afgelopen jaar hebben twee groepen van de basisscholen De Diamant en De Ranonkel meegedaan aan een zwerfafvalproject. Als afsluiter van dit project hebben de kinderen een tekening over zwerfafval gemaakt. Van elke groep zijn er vijf tekeningen uitgekozen die op de containers bij het zwembad geplaatst zijn. Woensdag 3 juli waren de scholieren bij voor de bekendmaking van de winnende tekeningen en het plakken van de stickers op de containers.

Deel 2:

Fietsen over Strabrechtse Heide

De Strabrechtse Heide staat volop in bloei en kleurt een en al paars. Tijd voor een fietstocht over de heide.

De scholen zijn weer begonnen

Met de campagne ‘De scholen zijn weer begonnen’ roept basisschool De Ranonkel in Someren, samen met gemeente Someren en Veilig Verkeer Nederland, alle verkeersdeelnemers op om extra aandacht voor elkaar te hebben zodat kinderen veilig op school komen. De campagne is de komende weken rondom de start van het nieuwe schooljaar zichtbaar met de bekende spandoeken ‘De scholen zijn weer begonnen’. Daarnaast werd op woensdag 21 augustus het bord ‘Minder snel bij onze school’ bij De Ranonkel onthuld door wethouder Louis Swinkels.

Heise Bierfesten komen er weer aan

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus wordt in Someren-Heide het spektakel Die Heise Bierfesten gehouden. De voorbereidingen zijn in volle gang. Marcel van Doorn en Bart Hermans vertellen over wat er allemaal gaat gebeuren.

Matinee Ommel kermis

Op maandag 19 augustus was het matinee tijdens Ommel kermis. Honderden supporters van Ommel kermis en andere gasten verzamelden zich bij café De Pelgrim om daar de kermis te vieren. Supporteren doen ze in Ommel niet alleen voor de kermis maar ook voor de zieke Frank van de Weijer.De supporters rolden een spandoek uit met de tekst 'Get Well Soon Frank' om Frank een hart onder de riem te steken.

Gemeentenieuws - Buitengebied in ontwikkeling

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor het buitengebied dat flink in beweging is. Wethouder Louis Swinkels vertelt over zijn ideaal voor Someren, over bebouwing, industrie en recreatie en de wisselwerking daartussen.

Tweede videoclip Brother Moon - Toy Car Boy

Naar aanleiding van de release van hun tweede album Calypso hebben de bandleden van Brother Moon uit Heusden hun tweede videoclip opgenomen: Toy Car Boy. Toetsenist Jennemieke schreef het nummer voor broer Michiel, drummer van de band.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 23 augustus 2019 | 20.50 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 29 augustus 2019 | 17.51 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub