Op vrijdag 23 augustus was het zover: de 12e editie van Die Heise Bierfesten in Someren-Heide ging van start.

Zo’n 2.500 bezoekers wisten het terrein op de hoek van de Nieuwendijk en Kerkendijk te vinden en kregen daar een flink aantal verrassingen voorgeschoteld.

Zo was de terreinindeling aangepast, waarbij vooral de kermisattractie de rups en de nieuwe tent Die Heise Stube in het oog vielen. Door het mooie weer zat ook de Heise Biergarten en Die Heise Speise de hele avond gezellig vol.

De verrassingstent Die Heise Stubedeed zijn naam eer aan. Onder leiding van John de Manager werden de bezoekers elk half uur verrast met een nieuw thema. Van een fotoshoot met de kerstman en Sinterklaas tot karaokezingen met Steve Karaoky, niks was te gek in Die Heise Stube. De bar op het podium en 25 kilo confetti en 75 opblaasdieren maakten het feest compleet.

Met name het wat jongere publiek werd verrast door de nieuwe opzet en aankleding van het Heise Megapark. Vanaf de geweldige DJ Booth met tap en toeters en bellen zorgden onder andere Golddiggers, La Fuente en Darkraver dat het dak eraf ging.

De Heise Bier Fest Zelt was de hele avond een dampende massa van dansen, zingende mensen op de banken. Absolute hoogtepunten waren de optredens van George Baker, BZB en The Originals.

Ook werden er drie personen verrast bij de entree. Zij mogen op zondag 25 augustus mee met de ballonvaart die door Warsteiner beschikbaar is gesteld. Deze ballon stijgt op vanaf het terrein van Die Heise Bierfesten en neemt deze mensen letterlijk mee im Himmel der Hei.

Zaterdag 24 augustus is de traditionele Deutsche tag. Het terrein gaat om 16.30 open en ze starten om 17.00 uur met de schuttenspellen. Vervolgens gaan Otto Wunder, Immer Hansi en Immer gerade aus een onvervalste Deutsche stimmung machen. In het Megapark staat onder andere Jody Bernal en Opgeblazen en wat er in Die Heise Stube komt is uiteraard nog een verrassing. Er zijn nog zaterdagtickets beschikbaar via www.dieheisebierfesten.nl.

Zondag 25 augustus is de familiedag. Vanaf 12.00 uur is iedereen welkom en de entree is gratis. Vanwege het warme weer zorgen ze dit jaar ook voor waterspellen voor de kinderen. Er is een blaaskapellenfestival en er zijn optredens van onder andere Dennie Christian en Lee Towers.


Trefwoorden: die heise bierfesten
Geplaatst

zondag 25 augustus 2019 | 08.32 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 30 augustus 2019 | 18.45 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub