Centersnacks - CuundersGlashelder 8 - 1

Tweede klasse:

Tonny's - ISM 3 - 3

LeenenRegiobank - Educontract 2 - 3

In de hoofdklasse beten SteenstraWillemBos en het Wapen de spits af bij aanvang van de nieuwe competitie. Nicky Meeuws opende in de 12e minuut de score voor het Wapen, 0-1. Twee minuten later punterde doelman Niels Hurkmans van afstand de 1-1 binnen. Het Wapen kwam weer op voorsprong door een doelpunt van Nicky Meeuws, 1-2. Door twee treffers van Niels Roijakkers in de 18e en 20e minuut vanaf eigen helft kwam SteenstraWillemBos weer op voorsprong, 3-2. Niet voor lange tijd. Een minuut later schoot Nicky Meeuws zijn hattrick binnen, 3-3. Tussen de 22e en 26e minuut scoorde Niels Roijakkers 3 keer en bracht zijn totaal op vijf, 6-3. Twee minuten voor het einde bepaalde Niek Smits de einduitslag op 7-3 voor SteenstraWillemBos.

In de eerste klasse haalde Centersnacks vernietigend uit vanaf de 4e minuut tegen CuundersGlashelder dat weinig in te brengen had. Tyrone Pelzers scoorde maar liefst zes keer en John van Gansewinkel twee keer. Bij een 1-0 achterstand redde Niels van Santvoort de eer voor CuundersGlashelder, 8-1.

In de tweede klasse begon nieuwkomer ISM vol overgave aan de wedstijd tegen Tonny’s (v/h Van Otterdijk). Binnen elf minuten stond de prima combinerende spelers van ISM met 0-3 voor door doelpunten van Rens Bekx en Sjoerd van Heugten (2x). Langzamerhand kreeg Tonny’s meer grip op de wedstrijd en sloeg de vermoeidheid wat toe bij ISM. Erwin Altena zag kans om door het scoren van een hattrick toch nog een puntje uit deze wedstrijd te slepen, 3-3.

LeenenRegiobank kwam in de tweede minuut aan de leiding omdat Stan van Wetten knullig balverlies van Educontract afstrafte. Met een afstandsschot maakte Axel van den Biggelaar in de 4e minuut gelijk, 1-1. Bart van Brussel schoot in de 11e minuut van afstand de 1-2 voor Educontract binnen. In de 20e minuut belande Bart van Bussel al struikelend met de bal in het doel van de tegenstander, 1-3. Met nog twee minuten voor de boeg schoot Sander Gerritsen snoeihard in het dak van het doel van Educontract, 2-3. Keeper Dave van den Heuvel van LeenenRegiobank speelde een uitstekende wedstrijd maar kon een nederlaag niet voorkomen.

3 DeskaMarkt8 0 0 0 0 0 0 - 0

4 DKanters 0 0 0 0 0 0 - 0

5 GIJS 0 0 0 0 0 0 - 0

6 Hurkmans 0 0 0 0 0 0 - 0

7 Kanters 0 0 0 0 0 0 - 0

8 Loomans 0 0 0 0 0 0 - 0

9 Topparty 0 0 0 0 0 0 - 0

10 Van Zoggel 2 0 0 0 0 0 0 - 0

11 CuundersGlashelder 1 0 0 1 0 1 - 8