Op zaterdag 24 augustus was de traditionele Deutsche Tag auf Die Heise Bierfesten in Someren-Heide.

Na de drukke eerste dag met 2.500 bezoekers, ging er met 3.400 bezoekers op zaterdag nog een flinke schep bovenop. Dat zorgde voor volle tenten, een vol buitenterrein door het mooie weer en een fantastische gemütliche sfeer.

In Die Heise Stube gingen ze gewoon door met waar ze vrijdagnacht waren gebleven; complete chaos maken. Ook in het Megapark was het de hele avond volle bak met heerlijke dansmuziek door onder andere Jody Bernal en DJ Gruwelijk en MC Don.

In de Heise Bier Fest Zelt begon de dag met de schuttenspellen. Zestien schutten gingen de strijd met elkaar met een quiz, touwtrekken en het behendigheidsspel biergalgje. Met name in de aftrekbak ging het er heet aan toe. Na een zinderende finale gingen de Rooie Schut bij de heren en de Glitterschut bij de dames met de wisselbeker aan de haal.

Na de schuttenspellen werd de Bierfestzelt omgetoverd in Deutsche sferen door Otto Wunderbar en Immer gerade aus. Dansgroep Kammerkatzen stal de show met een spectaculair optreden.

Zondag 25 augustus is Familietag auf Die Heise Bierfesten. Vanaf 12.00 uur is iedereen welkom en de entree is gratis.

De attracties voor de kids zijn natürlich afgestemd op het Heise weer. Er zijn waterspellen, een waterrodelbaan, noodstopschuifbaan in het water, zwembadjes en een schuimparty, dus neem je zwemspullen mee. Ook staan de rups en een VR-rollercoaster er. Er is gratis ranja en we verkopen weer kinderkaarten voor € 5 vol met lekkere dingen. De kindermiddag duurt tot 19.00 uur.

Terwijl de kinderen zich vermaken onder begeleiding van het Heise Nannyteam kunnen de ouderen jongeren heerlijk genieten van een biertje in de Heise Biergarten of in de verkoelde Heise Bier Fest Zelt. Geniet van het blaaskapellenfestival en de optredens van Dennie Christian, Nunentaler schurzenjager, Lee Towers und viele anderen.

Tijdens de familiedag stijgt er een Warsteiner luchtballon op vanaf het terrein van Die Heise Bierfesten. De ballon stijgt rond 18.30 uur op vanaf het terrein. De precieze locatie wordt later bepaald aan de hand van de windrichting.


Trefwoorden: die heise bierfesten
Geplaatst

zondag 25 augustus 2019 | 20.46 uur

Laatst gewijzigd

zondag 25 augustus 2019 | 20.27 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub