SIRIS-tv zendt op donderdag 29 en vrijdag 30 augustus filmpjes uit, die afgelopen week gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Lierop herdenkt bevrijding

Met als thema ‘Vrijheid geef je door’ houdt Lierop in de eerste week van september de herdenking en viering van 75 jaar bevrijding van het zuiden van Nederland. Twee hoogtepunten staan daarbij centraal: de kinderherdenking op donderdag 5 september bij het Frank Doucettemonument en de grote herdenking op zaterdag 7 september. Ben van Bussel, voorzitter van de Stichting Lierop 825 vertelt wat er staat te gebeuren.

Juf Francé 40 jaar Antoniusschool

Op donderdag 22 augustus vierde Francé Toemen-Meulendijks haar 40-jarig onderwijsjubileum. Zij is aan haar carrière begonnen aan de Antoniusschool in Heusden en is daar nog steeds werkzaam in groep 1 en 2. Je zou kunnen zeggen dat ze bijna heel Heusden in de klas heeft gehad.

Def Americans voor jong en oud

Tijdens de tributedag van Nirwana Tuinfeest in Lierop was er een bijzonder succesvol optreden van The Def Americans. Zelfs de kinderen van de bandleden van deze Johnny Cash-tributeband zorgden voor dit succes.

20 Jaar Agitator

De regionale band Agitator stond de laatste maanden twee keer in Lierop op het podium; in juni bij het Eurosjopperfestival en in augustus bij Nirwana Tuinfeest. Beide keren met groot succes.

Deel 2:

Informatiebijeenkomst nieuwbouw gemeenschapshuis Asten

Op dinsdag 27 augustus vond er een informatiebijeenkomst over de nieuwbouw van het gemeenschapshuis plaats in De Klepel in Asten. Tijdens deze bijeenkomst werden de bezoekers bijgepraat over de locatiekeuze en werd inzicht gegeven in het vervolg van het proces. 

Drukte bij De Diepsteeckel

Ons land is voor de derde keer dit jaar getroffen door een hittegolf. Dan doet een zwembad als De Diepsteeckel in Someren goede zaken.

Die Heise Bierfesten 2019 op vrijdag

De eerste dag van Die Heise Bierfesten in Someren-Heide zit er op. Boets Media maakte een filmpje van deze dag vol verrassingen.

Deutsche Tag auf Die Heise Bierfesten

Op zaterdag 24 augustus was de traditionele Deutsche Tag auf Die Heise Bierfesten in Someren-Heide met volle tenten, een vol buitenterrein door het mooie weer en een fantastische gemütliche sfeer. De video is gemaakt door Boets Media.

Familiedag bij Die Heise Bierfesten

Op zondag 25 augustus was de Familietag auf Die Heise Bierfesten in Someren-Heide. De hele dag stond het buitenterrein en de Festzelt stampvol met bezoekers van alle leeftijden. De video is gemaakt door Boets Media.

Doek valt voor Rode Kruis Someren

In 1976 startte mevrouw Roels, na overleg met het Rode Kruis Helmond, Rode Kruis Someren. Nu, na 43 jaar, is het doek gevallen voor Rode Kruis Someren. Om alles goed af te sluiten werd op zaterdag 17 augustus een bedank- en afscheidsmiddag gehouden voor alle vrijwilligers.

Reünie 60 jaar Lambertusschool Asten

De St. Lambertusschool in Asten bestaat zestig jaar. In het kader daarvan hield de school op vrijdag 28 juni een reünie voor iedereen die nauw betrokken is (geweest) bij de school.


Trefwoorden: siris-tv vandaag op siris-tv
Geplaatst

donderdag 29 augustus 2019 | 18.51 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 30 augustus 2019 | 17.56 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub