Gelijkspel SV Someren in bekerduel

SV Someren is er niet in geslaagd het eerste bekerduel te winnen. In Someren wist tegenstander en eersteklasser Venray in de laatste minuut gelijk te maken: 2-2.

De Somerenaren begonnen zeer gebrand aan de wedstrijd. Na een teleurstellende 8e plaats in de competitie vorig jaar, wilden de mannen van trainer Dominik Vergoossen iets bewijzen aan het publiek.

De tegenstander werd snel onder druk gezet en het doelpunt liet niet lang op zich wachten. Luc Hoeben maakte de 1-0. Ook doelman Maarten Werts onderscheidde zich in de eerste helft. Hij wist een strafschop te stoppen.

Na de pauze viel al snel de 2-0. Dit keer was het Maico Meulen, die wist te scoren.

Toch ging het in de resterende minuten mis. De tegenstander kwam steeds vaker voor het doel van Werts en de 2-1 was snel gemaakt. Het duurde echter tot aan de 95e minuut voordat Venray de 2-2 wist te maken.