Naast de bekende filmhuisfilms zijn er dit seizoen ook enkele publieksfilms en kinderfilms in het programma van De Ruchte in Someren opgenomen.

Onder andere ‘Bohemian Rhapsody’, ‘A Star Is Born’ en ‘Bennie Stout’ passeren komend halfjaar de revue.

De Ruchte en In d’n Herberg in Someren bieden de bezoekers vanaf komend seizoen graag een culinair theaterbuffet aan. Het theaterbuffet vindt plaats in de foyer van de Ruchte, zodat je comfortabel, voorafgaand aan de voorstelling, van een heerlijk buffet kunt genieten.

Het theaterbuffet is beschikbaar tijdens de volgende voorstellingen:

- 12 oktober Frank Lammers
- 2 november Bee Gees Tribute
- 11 januari Karin Bruers
- 13 maart Gerard van Maasakkers
- 4 april Supertrap
- 2 mei Omdenken

Op zaterdagavond 30 november wordt er een grote variatie aan vragen op de deelnemende teams afgevuurd, en wordt hun kennis van de (inter)nationale muziekgeschiedenis stevig op de proef gesteld.

De vragen zullen variëren van Seventies tot Zeroes, van Heavy metal tot Nederpop, en van Snoop Dog tot Adele. Het betreft een verrassend avondvullend programma, met diverse rondes live muziek, een dj, mooie prijzen en vooral heel veel muziek en humor. Stel een team samen en doe mee met de eerste ‘MuziekQuiz XXL’.

De eerste twee maanden gaat De Ruchte meteen goed van start, want dan komen onder andere Björn van der Doelen, Frank Lammers, Pieter Derks, Karin Bloemen en Ed Struijlaart naar Someren.

Bekijk het volledige theaterprogramma op www.deruchte.nl/programma.


Trefwoorden: ruchte theaterseizoen
Geplaatst

woensdag 04 september 2019 | 14.18 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 04 september 2019 | 15.20 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub