Op woensdag 4 september werd de nieuwe Stichting Sint en Piet Someren officieel notarieel vastgelegd op notariskantoor Van Kaam in Someren.

Vanuit de werkgroep waren aanwezig Meindert Bankers, Rex van Eijk, Theo van Heugten en Ruud van Dongen. De werkgroep is tot stand gekomen na het beëindigen van de werkgroep uit Contact Commissie Someren-Noord (CCSN).

De nieuwe stichting heeft als doelstelling: het ieder jaar organiseren van activiteiten rondom Sint en Piet in Someren, in de periode van medio november tot en met 5 december van ieder kalenderjaar, waarbij het Sinterklaasfeest een maatschappelijk initiatief is en zal meegroeien met de samenleving zodat het een Sinterklaasfeest is dat iedereen recht doet, en het verrichten van al wat hiermee verband houdt en daartoe bevorderlijk kan zijn.

De stichting heeft op woensdag 18 september om 20.30 uur in De Viersprong, Singel 1 in Someren de eerste informatieavond.

Heeft u interesse een bijdrage te willen en/of te kunnen leveren, dan bent u welkom.

Het bestuur bestaat uit Ruud van Dongen (voorzitter), Theo van Heugten (secretaris), Rex van Eijk (penningmeester), Meindert Bankers (bestuurslid), Gert-Jan Bakermans (ondersteuner).

Meer info en vragen: e-mail sintenpietsomeren@gmail.com.

 


Trefwoorden: stichting sint en piet someren gert-jan bakermans meindert bankers rex van eijk theo van heugten ruud van dongen notaris van kaam
Geplaatst

donderdag 05 september 2019 | 20.50 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 11 september 2019 | 15.47 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub