SIRIS.nl

Someren verliest van VV Heer

Someren speelde haar tweede bekerwedstrijd bij VV Heer in Maastricht.

In de eerste bekerwedstrijd werd thuis met 2-2- gelijkgespeeld tegen SV Venray. In de wedstrijd tegen Heer moesten er punten worden gepakt om bij de bovenste twee ploegen te eindigen. In de basis stonden o.a. Gailion Leyten, Robert van Lierop en Devi Fondon.

Someren begon de wedstrijd nog redelijk zonder grote kansen te creƫren. Heer deed dit anders. In de 18e minuut werd een strakke voorzet door spits Schreurs binnen gewerkt. Hij kwam uit de rug van zijn directe tegenstander. Na een klein half uur spelen werd het zelfs nog 2-0. Uit een vrije trap werd de bal bij de tweede paal binnengekopt door Scott Ropers. Een derde doelpunt van Heer werd nog afgekeurd. De scorende speler stond buitenspel.

Someren stelde hier weinig tegenover. Een inzet van Luc Bouwmans werd door een verdediger van Heer nog net voor de doellijn weggewerkt.

In de tweede helft werd het spel van Someren er niet veel beter op. Oelse Venhuizen kopte een bal net over, maar het werd toch Luc Bouwmans, die een voorzet van Wesley van den Boomen doeltreffend afrondde, 2-1. Er werden nog enkele wissels toegepast. Dit leverde geen doelpunten meer op en zo ging Someren met een nederlaag huiswaarts.

Op zondag 15 september speelt Someren de derde wedstrijd in de bekercompetitie. Dan nemen ze het thuis op tegen Volkel. Someren moet deze wedstrijd winnen willen ze alsnog verder gaan voor de beker.