SIRIS-tv zendt op woensdag 11 en donderdag 12 september filmpjes uit, die afgelopen dagen gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Familie Donkers 25 jaar De Klepel

Op woensdag 4 september werd de familie Donkers in De Klepel in Asten in het zonnetje gezet. De familie Donkers beheert De Klepel al 25 jaa. De gasten zijn zo tevreden over hen, dat ze hen wilden verrassen.

Jeugd herdenkt 75 jaar bevrijding

Met als thema ‘Vrijheid geef je door’ herdacht en vierde de Lieropse jeugd op donderdag 5 september 75 jaar bevrijding van Lierop. Deze herdenking vond plaats bij het Frank Doucettemonument.

Start feestweek 65 jaar Bonifatiusschool

De feestweek van de 65-jarige Bonifatiusschool in Asten begon op maandag 9 september met de onthulling van een bord, confettikanonnen, een toespraak van directeur Linda Janssen en het uitbrengen van een toost op deze jubileumweek. Daarna werden er oud-Hollandse spelletjes gespeeld met de leerlingen.

Tour der Ongeschoren Benen Classic ongerwaeg

Op zondag 1 september werd de Tour der Ongeschoren Benen Classic verreden met de start in Lierop en de finish in Megaland in Landgraaf in Zuid-Limburg. In Susteren was een rustpauze ingelast.

Opening en open dag Wehrmachthuisje Someren-Heide

Op vrijdag 20 september wordt het Wehrmachthuisje aan de Kerkendijk in Someren-Heide officieel geopend. Stichting Wehrmachthuisje Someren-Heide houdt op zaterdag 21 september ook een open dag. Gerard Verdonschot van de Stichting Wehrmachthuisje Someren-Heide vertelt wat er op die dagen te doen is.

Onthulling Stillleven Marietje Kooistra

Op donderdag 29 augustus werd in het gemeentehuis in Someren het kunstwerk StillLeven onthuld. Het kunstwerk heeft alles te maken met Marietje Kooistra-Kruijf uit Someren.

Deel 2:

Zummers Triduüm dag 1

Het Zummers Triduüm vond dit jaar plaats in De Ruchte op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 september. Het thema was ‘Gezellig onder mekaar’ en dat was wat er drie dagen achter elkaar gebeurde. U ziet een filmpje van dag 1.

Frits Raijmakers naar wereldkampioenschappen

Frits Raijmakers, tennisleraar bij tennisvereniging 't Root uit Asten, werd onlangs in Hilversum kampioen bij de heren 60 jaar en ouder. In het winterseizoen was hij al de sterkste bij de indoorkampioenschappen. Raijmakers, die op dit moment op de vierde plaats staat van de wereldranglijst, gaat vanaf donderdag 12 september bij de wereldkampioenschappen in Kroatië een gooi doen naar de wereldtitel.

13e Agrarische Dagen Someren - sfeerfilmpje

Op zaterdag 7 en zondag 8 september werd in Someren de dertiende editie van de Agrarische Dagen Someren gehouden. Duizenden bezoekers vonden de weg naar het terrein aan de Smulderslaan. U ziet een sfeerfilmpje.

Nieuwe Stichting Sint en Piet Someren

Op woensdag 4 september werd de nieuwe Stichting Sint en Piet Someren officieel notarieel vastgelegd op notariskantoor Van Kaam in Someren. Vanuit de werkgroep waren aanwezig Meindert Bankers, Rex van Eijk, Theo van Heugten en Ruud van Dongen.

Nieuwe activiteiten in De Einder

De Einder in Someren-Eind organiseert vanaf september een nieuwe activiteit in de maand. De Einder heeft enkele maanden geleden een opfrisbeurt gehad en toen borrelden de ideeën op. Aan het woord zijn Hans Toonders, Jet van Lierop en Irma van Gemert.


Trefwoorden: siris-tv vandaag op siris-tv
Geplaatst

woensdag 11 september 2019 | 17.09 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 14 september 2019 | 08.13 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub