Tweede klasse:

Houtmaat - Egelantier 0 - 21

Centraal - LeenenRegiobank 6 - 0

Jeuken - Uncle Buck 3 - 2

In de hoofdklasse kon Jan&Jan ongeveer twintig minuten goed weerstand bieden aan kampioen Acfis. In de 13e minuut opende Juul Verburgt de score voor Acfis. Een minuut later rondde Ron van Stratum een prima aanval van Jan&Jan keurig af, 1-1. Juul Verburgt zette Acfis op 1-2 door achter het standbeen langs de uitstekend keepende Erik Urlus te passeren. In de 22e minuut schoot Youri van Brussel snoeihard de 1-3 binnen. Jan&Jan gaf alles en vier minuten voor tijd schoot Ron van Stratum door de benen van doelman Gijs Brusewitz raak, 2-3. Youri van Brussel bepaalde in de slotminuten de uitslag op 2-5 voor Acfis met twee doelpunten.

In de eerste minuut zette René Cranenbroek het Wapen op een 1-0 voorsprong tegen de Postel. Doelman Wessel Pape zorgde in de 7e minuut van afstand voor 1-1. Drie minuten later maakte Ralf Kolenberg er 1-2 van voor de Postel. Met een mooie hakbal trok Peter van Steenbergen de stand gelijk in de 15e minuut, 2-2. Dirk Maas dacht dat kan ik ook en hakte de bal drie minuten later achter doelman Paul Wijnen, 2-3. In de slotminuut scoorden Thijs Cortenbach en Dirk Maas waardoor Postel met 2-5 deze wedstrijd won.

Met een hard schot in de eerste minuut opende Job van den Nieuwenhof de score voor Jagershuis tegen SteenstraWillemBos, 1-0. SteenstraWillemBos had even nodig om van de schrik te bekomen en bouwde vervolgens tussen de 6e en 21e minuut een 1-6 voorsprong op door doelpunten van Ties Steenstra (2x), Justin Hoeben, Koen de Louw (2x) en Mike Kusters. Stijn Broeks gaf de uitlag in de 23e minuut een beter aanzien, 2-6.

CanadeesMBerkers behaalde de tweede overwinning van het seizoen door Bij Guus&Willem met 3-1 te kloppen. Willem Slaats zorgde in de 5e en 7e minuut voor een 2-0 voorsprong. In de 12e minuut schoot Max Sonnemans de 2-1 binnen. Tijn Aarts bepaalde de uitslag in de 18e minuut op 3-1 voor CanadeesMBerkers.

MIBA en Berkvens gingen ruim 25 minuten goed tegen elkaar op en pas in de slotfase wist Berkvens de overwinning naar zich toe trekken. In de 25e minuut stond het 3-4 voor Berkvens dat uiteindelijk met 3-7 wist te winnen. Voor MIBA scoorden Sohail Rahimi, Jordi Giebelen en Klaas van de Kerkhof. Voor Berkvens deden dat Fabio Peters, Niels Schweren (2x), Geert Raijmakers en Devi Fondon (3x).

In de eerste klasse brachten de nieuwe roze tenues van GIJS hun geen geluk. Kanters won met 11-1 deze wedstrijd. Bij een 11-0 stand redde doelman Dirk Acda in de 29e minuut de eer voor GIJS. Voor Kanters scoorden Willem van den Broek (2x), doelman Jeroen Roijakkers, Alex Banfi (4x), Stan van Heugten (2x) en Pieter Velings (2x).

Rob Donkers zette BekenHDSolar in de 4e minuut op 1-0 tegen Centersnacks. Nog geen minuut later schoot Marcel van de Berkmortel de 1-1 binnen gevolgd in de 10e minuut dor een hard schot van Jeffrey van der Wallen, 1-2. BekenHDSolar kwam in de 18e minuut terug tot 2-2 door een treffer van Erwin Toonders. Vervolgens liep Centersnacks uit tot een 2-6 overwinning door doelpunten van Roland Martens, Tyrone Pelzers en Marcel van den Berkmortel (2x).

CuundersGlashelder bood goed tegenstand aan DeskaMarkt8 maar kon niet voorkomen dat het met een 0-2 nederlaag naar huis werd gestuurd. Mark Bosch opende in de 6e minuut de score en in de 13e minuut bepaalde Douwe Hurkmans met een schot uit de draai voor de 0-2 winst van DeskaMarkt8.

Topparty ging in hun eerste wedstrijd van dit seizoen lekker van start en kwam op 0-2 tegen DKanters door doelpunten van Hidde Maas en Tom van Lieshout. DKanters kwam beter in z’n spel en Maico Meulen en Dennis Kanters (2x) zorgden voor de 3-2 voorsprong in de 19e minuut. Wietse Maas trok in de 23e minuut de stand gelijk. DKanters nam in de slotfase afstand van Topparty door treffers van Maico Meulen en Guilion Leijten, 5-3.

In de tweede klasse trad Houtmaat met drie veldspelers en een veldspeler als doelman aan tegen Egelantier. Het werd voor Houtmaat een waar fiasco. Ze gingen met 0-21 ten onder. De doelpunten van Egelantier werden gemaakt door Cas Manders (4x), Mayron Haazen (7x), Martijn Bouwmans (4x), Bennie Wijnen (3x) en Lex Lemmen s(3x).

Centraal behaalde voor hun doen een fraaie 6-0 winst op LeenenRegiobank. Een kwartier hield LeenenRegiobank stand maar daarna zorgden Mark van Oosterwijk, Jeroen van Lierop (3x), Joris van den Aker en Frank van de Laar voor het halve dozijn doelpunten voor Centraal, 6-0.

Met een diagonaal schot opende Erik Boerekamp de score voor Uncle Buck in de 9e minuut tegen Jeuken. Nadat Floran van Houts de stand in de 16e minuut gelijk had getrokken speelde Erik Boerekamp in de 19e minuut de Jeuken-doelman uit en schoot de 1-2 voor Uncle Buck in de touwen.

Jeuken bleef doorgaan en in de 26e minuut schoot Joep van Deursen de bal in de bovenhoek, 2-2. Met nog een minuut te gaan haalde Floran van Houts met zijn schot de overwinning voor Jeuken binnen, 3-2.

1 Centersnacks 2 2 0 0 6 14 - 3

2 DKanters 2 2 0 0 6 8 - 5

3 Kanters 2 1 0 1 3 12 - 5

4 Loomans 1 1 0 0 3 6 - 2

5 Van Zoggel 2 1 1 0 0 3 4 - 1

6 DeskaMarkt8 2 1 0 1 3 4 - 3

7 Hurkmans 0 0 0 0 0 0 - 0

8 Topparty 1 0 0 1 0 3 - 5

9 BekenHDSolar 1 0 0 1 0 2 - 6

10 CuundersGlashelder 2 0 0 2 0 1 - 10