SIRIS.nl

Igor La Vos nieuwe directeur van Berkvens

Igor La Vos is per 1 september de nieuwe algemeen directeur van Berkvens en Limburgia.

Igor La Vos werkte eerder onder meer als commercieel directeur van Wienerberger Nederland, als CEO van Bruynzeel Storage Group en als market-directeur van Solar Nederland. Hij kan dus bogen op een ruime (commerciële) ervaring binnen zowel de Nederlandse bouw als op het internationale speelveld.

"De veranderingen in de bouw bieden Berkvens en Limburgia dé kans om het verschil te gaan maken. Één van de speerpunten daarbij is een nog grotere klantfocus. Ik zie daar echt hele grote mogelijkheden voor deze prachtige merken", aldus La Vos.

Igor La Vos is naast algemeen directeur van Berkvens en Limburgia ook lid van de Raad van Toezicht van Philharmonie Zuid-Nederland en voorzitter van de Raad van Commissarissen van Xtrathuiszorg.

La Vos is getrouwd en vader van twee kinderen.

Berkvens Deursystemen, anno 1933, is Nederlands grootste specialist in binnendeuren, kozijnen, hang- en-sluitwerk en schuifdeursystemen. Het in Someren gevestigde bedrijf telt circa 450 medewerkers. De drie Berkvens-fabrieken zijn goed voor circa 700.000 deuren en kozijnen op jaarbasis. De onderneming is ook actief in Duitsland, Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk en het Midden-Oosten. Berkvens positioneert zich als de sterkst vernieuwende totaalaanbieder van mooie, functionele en duurzame toegangsoplossingen in woning- en utiliteitsbouw. Montage en serviceconcepten ondersteunen het productassortiment.