Carnavalsvereniging De Plekkers zoekt stagiaires

Een stageperiode waarbij je alleen maar gaat feesten en onder werktijd mag drinken. In Asten kan dit.

Carnavalsvereniging De Plekkers uit Asten biedt alle nieuwsgierige carnavalsvierders de unieke mogelijkheid om een jaar achter de schermen te kijken bij een carnavalsvereniging.

Ze hebben dan ook een ludieke vacature uitgezet voor een carnavalsstage. De stageperiode betreft het carnavalsseizoen 2020.

“Al jaren lopen wij als vereniging vol trots door ons klokkendorp Asten en omliggende gemeenten. Veel mensen weten niet precies wat carnaval vieren met een vereniging inhoudt en denken vaak dat we alleen maar bier drinken en polonaises lopen. Maar een vereniging viert carnaval met tradities en zet zich op veel manieren in voor de gemeenschap”, aldus voorzitter Maarten Mollemans.

De vorst van De Plekkers Hans Smeets had aangegeven dat hij regelmatig benaderd werd door nieuwsgierige carnavalsvierders en hem de vraag stelde of ze niet een keer mochten aansluiten bij de vereniging, een keer in de keuken kijken. Dat bracht hem op het idee om een stageplek te creëren.

Zou je carnaval op een unieke manier willen beleven bij een warme vereniging die met al haar leden elk jaar weer een geweldig carnavalsfeest neerzet? Meld je dan aan voor de stageplek. De stage is niet verbonden aan één persoon. Mocht je samen met een vriend interesse hebben dan is dat ook mogelijk. De partners tellen uiteraard ook mee.

Iedereen mag reageren op de vacature, als je maar ouder dan 18 jaar bent.

Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar vorst@plekkersasten.nl,

 

Geplaatst

woensdag 09 oktober 2019 | 12.22 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 09 oktober 2019 | 15.22 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub