Hein van Heugten (38) en Rieke van Heugten-van Lierop (35) zijn de nieuwe eigenaren van In de Gloria in Asten.

Vanaf 1 oktober staan ze aan het roer van het kerkje aan de Lindestraat, waar bruiloften, feesten, afscheidsdiensten, zakelijke bijeenkomsten, concerten en andere activiteiten worden georganiseerd.

Ze nemen de zaak over van Marieke Zantingh.

Hein van Heugten: “Rieke en ik koesteren de basis die Marieke in de afgelopen jaren heeft opgebouwd en gaan dan ook - zeker in het begin -  op dezelfde voet door. We verzorgen maatwerk en leggen mensen in de watten. Of het nu gaat om een trouwceremonie, een jubileumfeest, een borrel bij overlijden of een zakelijke bijeenkomst, de gast staat centraal en samen zorgen we voor het perfecte evenement.”

Voor het stel is de overname een droom die werkelijkheid wordt. Rieke van Heugten-van Lierop: “Mijn professionele achtergrond ligt in het communicatievak, waarin ik ook al ruim tien jaar met veel plezier werkzaam ben. Toch heb ik al die tijd al gezegd - niet wetend dat het al zo snel zo ver zou komen - ‘als ik ooit een carrièreswitch maak, dan is het naar de horeca.’” 

Hein is al zijn hele werkzame leven in de voedingsmiddelenindustrie actief en is hobbymatig altijd met eten, koken en gastvrijheid bezig. Door de overname van In de Gloria kan hij al deze kwaliteiten nu ook professioneel gaan inzetten.

Het team van In de Gloria blijft verder ongewijzigd.

Volgens Marieke Zantingh is de overname een goede stap zowel zakelijk als voor haar privé:  “In de Gloria is de laatste jaren zo hard gegroeid dat het voor mij alleen niet meer bij te benen was. De nieuwe eigenaren nemen een goed lopend concept over, waarbij het hoge serviceniveau centraal staat. Privé krijg ik hierdoor meer tijd en doordat de operationele taken nu met name bij de nieuwe eigenaren liggen kan ik me juist meer richten op de klant en het commerciële aspect. Ik heb veel vertrouwen in Hein en Rieke; door de overname kan het kerkje nog verder groeien.”


Trefwoorden: in de gloria rieke van heugten-van lierop hein van heugten
Geplaatst

donderdag 03 oktober 2019 | 12.25 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 03 oktober 2019 | 14.03 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub