Openingstijden ORO lunchroom De Ruchte verruimd

Voortaan kun je ook op woensdag terecht bij Lunchroom ORO in De Ruchte in Someren.

Op dinsdag tot en met donderdag van 12.00 tot 15.00 uur serveren ze heerlijke vers gemaakte maaltijdsoepen, hartige tosti’s en lekkere broodjes. Reserveren is niet nodig.

Daarnaast kun je op dinsdag en woensdag ook genieten van een lekkere driegangenverrassingslunch. Reserveren voor deze verrassingslunch is wel gewenst.

U kunt uw reservering uiterlijk woensdag voorafgaand doorgeven via tel.  0493-4714 48 of tel. 06-53942321 of via e-mail dbclaantenroode@oro.nl.

De lunchroom is een samenwerking tussen ORO en De Ruchte. Een eetgelegenheid gerund door mensen met een verstandelijke beperking. De gastheren en gastvrouwen verwelkomen je graag. Ze nemen jouw bestelling op en zorgen dat jouw gerecht, vers bereid in de professionele keuken, bij je op tafel komt.

Binnenkort krijgt de lunchroom een nieuwe naam. E-mail voor 1 december een leuke naam naar dbclaantenroode@oro.nl of stop een briefje in de ideeënbus bij De Ruchte. Kiezen ze voor de naam die jij in hebt gestuurd? Dan mag je gaan genieten van een overheerlijke lunch voor twee personen.


Trefwoorden: oro lunchroom oro de ruchte
Geplaatst

vrijdag 04 oktober 2019 | 13.14 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 04 oktober 2019 | 14.14 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub