Museum Klok & Peel in Asten houdt ieder jaar tijdens de herfstvakantie de pompoendagen.

Een erg succesvol evenement, dat inmiddels tot ver buiten Asten bekendheid geniet. Afgelopen jaar kwamen er ca. 12.000 bezoekers naar Asten om deel te nemen aan deze happening.

Museum Klok & Peel, de VVV, de gemeente en het Centrummanagement Asten hebben samen een aantrekkelijk programma opgesteld om dit feest nog verder uit te breiden.

Zo is er een pendeldienst met een nostalgische trein. In de herfstvakantie - van 14 tot en met 19 oktober - rijdt er continu een prachtige trein tussen het museum en het centrum van Asten. Deze is gratis voor iedereen. In slechts tien minuutjes brengt de trein je van Museum Klok & Peel naar hartje Asten en vice versa.

Om het feest compleet te maken ontvangen alle kinderen in het museum en in het centrum van Asten een feestelijke stempelkaart. Deze kaart geeft recht op achttien gratis activiteiten die bij verschillende winkels in het centrum en bij het museum kunnen worden uitgevoerd. Daarbij valt te denken aan schminken, ballonfiguren, springkussen, glittertattoos, letterspeurtocht, roombroodjes versieren, sjabloon grimeren en knopen raden.

Je ontvangt per activiteit een stempel op de kaart. De stempelkaart is de hele week geldig van 12.00 tot 17.00 uur.

Aan elke activiteit mag één keer worden deelgenomen.

Kaarten met zes stempels of meer kunnen bij de VVV in Asten worden ingewisseld voor een extra beloning. Daarnaast ontvangen kinderen met minimaal zes stempels (mits één stempel afkomstig is van het museum) een gratis kortingsvoucher voor een volgend bezoek aan Museum Klok & Peel.

Deze voucher geeft recht op € 5 korting op een familiedagkaart voor maximaal twee volwassenen en maximaal vier kinderen tot en met 18 jaar.

De korting is geldig tot en met 5 januari 2020.


Trefwoorden: museum klok en peel pompoendagen centrummanagement asten herfstvakantie
Geplaatst

maandag 07 oktober 2019 | 10.49 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 19 oktober 2019 | 16.04 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub